VINNAREN - Elixir Niactil 4%

VINNAREN - Elixir Niactil 4%
Det stora Niacinamide-testet recension av Elixir Niactil 4%

Om Elixir Niactil 4%: En gelé med 4% koncentrerad niacinamid som tillför fukt och hjälper huden att bibehålla sin egna fukt. Motverkar fina linjer och ojämn pigmentering. Verkar lugnande på huden och dämpar rodnad. Reducerar stora porer, ger en jämnare hudyta och lyster. Har en bra effekt på, finnar och pormaskar.
‌‌
Prisklass: Mellan
Betyg: 4,5/5‌

Elixir Niactil 4%

375 kr/30 ml 12,5 kr/ml

Köp Elixir Niactil 4% här


‌‌
‌Recension av Elixir Niactil 4%

Före och efter 8 veckors användning av Elixir Niactil 4%

‌Testare 1
Ålder: 33
Hudtyp: Kombinerad
Recension: Jag som testar är 33 år och har kombinerad hy. Med stora porer i - zonen. Men kan känna mig fuktfattig på kinder och haka. Har använt niacinamid (jorgobe) under en längre period innan testet, men inte riktigt vetat om det gjort till eller från.

Ur tuben kommer en doftfri gel som på grund av sin förpackning gör produkten något svår att dosera. Jag önskade mig jämnare hudton och mindre framträdande porer. Det har produkten levererat.

Utöver mina önskningar upplever jag den som återfuktande och lugnande. Något jag inte trodde jag behövde men som jag tacksamt nu tar emot. När kylan slog till och alla pratade om torr hy kunde jag inte relatera och tror detta serum hade med det att göra. Beskrivningen av produkten låter lite för bra för att va sant men(!) verkligen en allt-i-allo produkt som jag älskat att använda och märkt skillnad på ganska direkt efter jag började använda. Bara jag varit utan 1 vecka upplever jag huden lite mer röd och mer i obalans. Kommer köpa igen.

Före och efter 8 veckors användning av Elixir Niactil 4%

Testare 2
Ålder: 34
Hudtyp: Kombinerad
Recension: Jag som testar är 34 år och har en kombinerad hudtyp. Jag har testat en niacinamide produkt förut och hade ingen bra erfarenhet av den då jag tyckte att den kändes brännande på huden hur jag än provade att vänja in den. Trodde då att niacinamide inte var för mig tills jag testade Niactil.

Jag har använt produkten varje kväll och även ofta dagtid. Jag har föredragit att använda den på kvällen då man har vaknat upp med så återfuktad, mjuk och len hud. Den fungerar även bra dagtid och är fin under smink. Jag har sett stor förbättring av min hud. Den har varit väldigt återfuktad och jag har aldrig varit med om att min hud har varit så mjuk och len, alltså att texturen har förbättrats så. Jag kan se lite förbättring av porerna men hade velat se mer av det, även aknen har blivit bättre.

30 ml-tuben räckte i lite mer än en månad, så den är inte dryg, men jag tycker ändå att priset är rimligt och jag skulle köpa om produkten till fullpris.

Betyg: 4,5/5‌
‌‌
‌Köp Elixir Niactil 4%  
här - reklamlänk


‌Illustrationer av Not Your Créme