Vichy Normaderm Anti-spot Sulphur paste

Vichy Normaderm Anti-spot Sulphur paste
Vichy Normaderm Anti-spot Sulphur paste 

Om Vichy Normaderm Anti-spot Sulphur paste: Normaderm S.O.S. anti-spot paste är speciellt framtagen för att torka ut orenheter samtidigt som den gör huden smidigare och förebygger nya utbrott. Särskilt utvecklad för kombinerad, fet och tilltäppt hud.

Vichy Normaderm Anti-spot Sulphur paste

199kr 20 ml 9,95 kr/ ml

Köp Vichy Normaderm Anti-spot Sulphur pastes här - reklamlänkRecension av Vichy Normaderm Anti-spot Sulphur paste

Före och efter Vichy Normaderm Anti-spot Sulphur paste

Testare 1
Ålder: 30
Hudtyp: Kombinerad
Recension: Lättanvänd produkt som är som en tjockare paste. Jag Har använt den varje kväll sedan testet start och det är fortfarande väldigt mycket kvar av produkten.

Den har lugnat mina aktiva, röda finnar och inombordare. Jag har inte alls blivit känslig eller röd även om det är en aktiv produkt. Jag känner verkligen en skillnad på huden, upplever också att den dämpat ärren efter mina aktiva finnar. Produkten har levt upp till mina förväntningar och sina claims. Jag hade kunnat tänka mig att köpa den igen för fullpris, jag tycker den är prisvärd.

Testare 2
Ålder: 27
Hudtyp: Kombinerad
Recension: Jag har testat flera produkter från Vichy, men denna produkt reagerade min hud dåligt på. Jag använde produkten två dagar i rad och vaknade sedan med svåra utslag över ansikte och dekolletage.

Jag slutade då använda produkten, som var den enda förädningringen i min rutin och besökte en läkare som skrev ut kortisontabletter.

Jag satsar hellre mina pengar på finnplåster framöver. Jag var såpass besvärad av reaktionen att jag inte gick hemifrån.

Betyg: 2,5 /5


Köp Vichy Normaderm Anti-spot Sulphur paste här - reklamlänk


Illustrationer av Not Your Créme