Vichy Minéral 89 Daily Booster

Vichy Minéral 89 Daily Booster
‌ ‌Recension av Vichy Minéral 89 Daily Booster

Om Vichy Minéral 89 Daily Booster: ett återfuktande serum som innehåller thermalskt källvatten från Vichy och hyaluronsyra för att stärka huden. Gör huden återfuktad, uppfriskad och ger en strålande hy.
Prisklass: Budget
Betyg: 3/5

Vichy Minéral 89 Daily Booster

229kr/50ml 4,58kr/ml

Köp Vichy Minéral 89 Daily Booster - reklamlänkRecension av Vichy Minéral 89 Daily Booster

Före och efter 6 veckors användning av Vichy Minéral 89 Daily Booster

Testare 1 - på bild
Ålder:
33
Hudtyp: Kombinerad
Recension: Jag som testar är 33 och har typiskt kombinerad hud. Serumet är genomskinligt, doftfritt och inte klistrigt så som vissa andra serum kan vara. Jag har sedan tidigare kikar på just detta serum på grund av claimsen och till synes riktigt bra fuktgivande ingredienser.

Tyvärr lever inte produkten upp till det den utlovar då jag inte ser en större förändring under testets gång. Tvärtom fick jag två finnar, vilket för mig är väldigt mycket då det sällan händer. Kylans intåg under testets gång kan ha spelat in i att jag inte upplevde produkten som återfuktande nog.

Pluspoäng för pris och att produkten väldigt dryg - skulle tippa på att en flaska räcker ett halvår vid rekommenderad användning. Trots låg prisbild hade jag höga förväntningar, som tyvärr inte uppfylldes.

Testare 2
Ålder: 40
Hudtyp: Torr
Recension: Den är behaglig sval och inte kladdig i texturen. Jag tycker den gett fukt i början av perioden, men nu när det är kallt och torrt räcker den inte till. Däremot är jag inte stram i  ansiktet så något bra gör den ändå. Den är väldigt dryg. Det är ett helt ok bas-fuktserum och hade köpt den till fullpris om jag letade något enkelt.

Köp Vichy Minéral 89 Daily Booster här - reklamlänk


Illustrationer av Not Your Créme