Vice Reversa Spot Stoppa

Vice Reversa Spot Stoppa

Om Vice Reversa Spot Stoppa: Patches som bromsar finnar i ett tidigt stadium, på djupet i huden oavsett orsak.

500 självupplösande mikronålar samlade på ett hydrokolloidplåster av medicinsk kvalitet. Mikronålarna tränger smärtfritt in i huden och avger ett kraftfullt serum med aktiva ingredienser - salicylsyra, totarol, grönt te-extrakt och hyaluronsyra

Varje Patch är utformat för att aktivt påbörja bearbetningen inom endast två timmar från applicering, kvisslor minskar naturligt i storleken, rodnad minskas, irritation lindras och huden fylls med fukt.

Vice Reversa Spot Stoppa

259 kr/paket 12 plåster 21,6kr/styck

Köp Vice Reversa Spot Stoppa här - reklamlänkRecension av Vice Reversa Spot Stoppa

Före och efter Vice Reversa Spot Stoppa

Testare 1
Ålder: 31
Hudtyp: Kombinerad
Recension 1: Plåstrena är rejäla och syns på huden. Micronålarna ger en lite stickande känsla när man applicerar och har dem på sig.

För ingrodda finnar fick man använda produkten flera gånger. Man snabbade liksom på mognadsprocessen vilket var guld då man blev av med smärtan som inombordare kan ge. Funkade helt ok på mindre mogna finnar. Plåstret lämnade ett ringmärke på huden som försvann efter en stund.

Skulle kunna köpa igen nån gång men priset är lite högt jämfört med andra liknande produkter jag testat innan.

Testare 2
Ålder: 35
Hudtyp:Kombinerad
Recension 2:Fått testa stoppa plåster som har små ”nålar” i. Tyckte förpackning var lite krånglig till en början. Bra storlek på plåstret då det täcker flertal finnar. Gärna såna som kommer vid mens för min del.

Har använt den på finnar som är vita, upplever dock ingen förbättring. Hade den på över natten så plåstret fick ”arbeta”.  För min del levde produkten inte upp till mina förväntningar, jag kommer inte köpa den igen.

Betyg: 2,5/5

Köp Vice Reversa Spot Stoppa här - reklamlänk


Illustrationer av Not Your Créme