Verso Hydration Serum

Verso Hydration Serum
Recension av Verso Hydration Serum

Om Verso Hydration Serum: Ett mjukgörande serum som stärker hudens skyddsbarriär och ger omedelbar och långsiktig optimal återfuktning. En unik mix av lipider och olja från havre motverkar uppkomsten av hudproblem och irritation som orsakas av torrhet. Niacinamid stärker hudens skyddsbarriär, minskar fina linjer och motverkar förstorade porer. Resultatet är en optimal återfuktad, jämnare hud med ett yngre utseende.

Prisklass: Lyx
Betyg: 4/5

Verso Hydration Serum

849kr/30ml 28,3kr/ml

Köp Verso Hydration Serum - reklamlänkRecension av Verso Hydration Serum

Före och efter 6 veckors användning av Verso Hydration Serum

Testare 1 - på bild
Ålder: 32
Hudtyp: Torr
Recension: Jag som testar är 32 år, min hud är torr, förstorade porer samt ojämn i hudtonen. Har genom åren testat många fuktserum, och det som alltid passar mig bäst är att köra layering med olika toner/essencer!

Så fin och lyxig flaska. Pumpar ut en perfekt mängd som räcker till hela ansiktet och halsen. I början tog jag 2 pump pga ville ha mer fukt, tycker inte det gjorde någon skillnad, mer än att slösa.

Konsistensen är lätt, sjunker in snabbt i huden och lämnar en väldigt fin finish. I min näsa är den nästintill doftfri. Serumet har fungerat bra ihop med resten av min rutin.

Första dagarna under testet så tog jag endast ett lager toner/essence följt av serum och sedan fuktkräm. Ville testa hur fuktgivande serumet är, och likt de flesta fuktserum jag testat så blir det för lite fukt till min hy.

Tyvärr började testet samma vecka som kylan kom, så tycker det ger en rätt orättvis bedömning huruvida det faktiskt återfuktar eller ej. Min hy blir extremt stram när det blir lite kallare och nu har inte varit något undantag.

Med versos serum så har mina porer blivit mindre synliga. Huden är mycket jämnare till färgen och jag har fått ett jättefint glow. Min hud känns starkare på något sätt. Det har gjort allt. Jag är så otroligt nöjd.

Trodde inte att jag skulle se så stor skillnad på huden. Men hade så fel. Har ca en fjärdedel kvar efter 1,5 månads användning så det är inte direkt superdrygt om man ser till priset.

Med det sagt så är jag otroligt nöjd då jag ser stor skillnad på min hy, den lyser upp och hudtonen är jättejämn, ser nästan sminkad ut! Verso hydration serum får fullpott av mig!

Testare 2
Ålder: 31
Hudtyp: Normal
Recension: En behaglig konsisten som dricks upp snabbt av huden.
Något jag noterade rätt snabbt var att det här är en produkt man inte kan snåla med, den kräver 3-4 pump till mitt ansikte och dekolletage. Till en början känner jag mig otroligt återfuktad men jag upplever att den känslan inte helt håller i sig hela dagen.

Jag tycker att jag fått något mindre linjer, definitivt klarare hud men jag saknar fukt. Jag älskar Verso men jag älskar inte helt det här.

Köp Verso Hydration Serum här - reklamlänk


Illustrationer av Not Your Créme