The Ordinarys Retinoids Granactive Retinoid 2% Emulsion

The Ordinarys Retinoids Granactive Retinoid 2% Emulsion

The Ordinarys Retinoids Granactive Retinoid 2% Emulsion

139kr 30ml 4,63kr/ml

Finns här - reklamlänk

Om The Ordinarys Retinoids Granactive Retinoid 2% Emulsion: En stabil emulsion med Nästa-Generationens Retinoidteknik.Denna formula kombinerar två former av nästa generations retinoid-aktiva ämnen:a) En 2% -ig koncentration av Granactive Retinoid som är ett komplex av löslig Hydroxypinacolone Retinoate (HPR). HPR är en avancerad form av retinoid, som i själva verket är en ester av retinsyra som ger en bättre effekt mot tecken på åldrande än retinol, retinylpalmitat och nästan alla andra former av retinoid; b) En stabil form av ren retinol i ett skyddande kapselsystem som stöder både leveransen och effekten av Granactive retinoid.Formerna av retinoid som används i produkten, är framtagna för att minska irritation som vanligen kan uppstå i samband med användning av retinoider (inklusive retinol) samtidigt som de ger bättre synliga resultat mot ålderstecken.
Prisklass: Budget

Recension av The Ordinarys Retinoids Granactive Retinoid 2% Emulsion

The Ordinarys Retinoids Granactive Retinoid 2% Emulsion - före och efter 3 månaders användning

Testare 1
Ålder: 29
Hudtyp: Normal
Recension: "Produkten är doftlös, och kommer i glasflaska med pipett. Den sjunker in snabbt och man känner sig återfuktad efteråt. Jag har inte snålat med produkten och har fortfarande kvar produkt efter tre månaders testande. Jag fick lite finnar vid invänjningen, sen har min hud inte reagerat alls. Min önskan var att den skulle hjälpa med pigmenteringar och fina linjer. Nu när jag ser före/efter-bilderna kanske jag ger den en chans till!"

Testare 2
Ålder: 38
Hudtyp: Torr
Recension 2: "Den är väldigt dryg, har använt den nästan varje kväll i tre månader och har fortfarande en fjärdedel kvar. Den gick snabbt att vänja in, utan en någon reaktion. Mina förhoppningar var att jag skulle se skillnad i hudens struktur, att mina fina linjer runt ögonen skulle minska och att huden skulle få mer spänst. Över sommaren fick jag också hyperpigmenteringar som jag ville bli av med. Jag har använt retinolen som enda produkt på kvällarna. Tycker inte produkten har levt upp till mina förhoppningar och kommer inte köpa den igen”

Betyg: 2,5/5

Köp The Ordinarys Retinoids Granactive Retinoid 2% Emulsion här - reklamlänk  


Illustrationer av Not Your Créme