Det stora rengöringstestet - The Ordinary Squalane Cleanser

Det stora rengöringstestet - The Ordinary Squalane Cleanser
Det stora rengöringstestet - The Ordinary Squalane Cleanser

Om The Ordinary Squalane Cleanser: En mild ansiktsrengöring som är anpassad för att avlägsna makeup samtidigt som den håller huden mjuk och återfuktad. Formulan innehåller Squalane tillsammans med andra lipofila estrar som är milda, återfuktande och effektivt rengörande av makeup och orenheter samtidigt som de underlättar spridningen av produkten.
Massera produkten mellan dina händer i några sekunder innan du applicerar den på ansiktet.

Prisklass: Budget
Betyg: 2/5

The Ordinary Squalane Cleanser

259 kr 150 ml 1,7kr/ ml

Köp här - reklamlänk

Recension av The Ordinary Squalane Cleanser

Testare 1
Ålder: 27
Hudtyp: Kombinerad
Recension: “Jag gillar den rent generellt, konsistensen när man värmer upp den mot huden är som vatten och den känns lätt och skonsam. Jag upplever att den effektivt tar bort allt smink och den svider inte i ögonen. Den ligger däremot kvar som en hinna när man har tvättat av den, jag hade hellre använt den som steg 1 i en tvåstegsrutin som jag gjorde innan testet. (Då med Dermalogicas oljerengöring).

Den känns absolut dryg, man behöver inte mycket för att få bort smink. Huden känns återfuktad, men oljig och man vill gärna torka hårt med handduken för att känna att man blev ren på riktigt. Jag har haft lite småfinnar och så sedan jag började använda den men inget out of the ordinary. Jag hade nog kunnat köpa om den, som ett budgetalternativ till tex Dermalogicas cleanser - men då använd den som förstastegsrengöring."
‌‌
Testare 2
Ålder: 25
Hudtyp: Normal
Recension:Jag upplever att den fungerar bra på "ren hud" utan smink eller solskydd. Efter att jag läst på om produkten ska den appliceras torrt, ta produkt i handen värm genom att gnugga händerna mot varandra den så blir till olja och applicera på torrt ansikte.

Därefter lämnar den en hinna på ansiktet, upplevs återfuktande men samtidigt känner jag mig "smutsig". Jag vill gärna tvätta igen, fast helst med en annan rengöring. Om jag bär smink eller "tyngreJ solskydd måste jag tvätta flera gånger.
Hag skulle inte rekommendera denna som enda rengöring i en rutin.

Den svider inte i ögonen men är ändå lite obehaglig mot ögonen, känns typ som att få olja i ögonen men det inte inget stort problem. Den ligger kvar som en hinna efter tvätt. Den har en konstig doft av "doftfri", jag föredrar rengöring med doft. Ja, produkten i sig upplevs som dryg men i slutändan blir den inte det eftersom känslan av att behöva tvätta flera ca. 2-3 per tvätt kvarstår. Huden känns återfuktad efter användning.

Efter att ha testat den kommer jag inte köpa om den

‌‌
Betyg: 2/5

Köp The Ordinary Squalane Cleanser här - reklamlänk


Illustrationer av Not Your Créme