The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%
Det stora Niacinamide-testet, recension av The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

Om The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%: Högkoncentrerad formula med vitamin och mineral mot orenheter. Niacinamid har påvisad effekt för att minska intrycket av orenheter och tilltäpptheter. En 10%-ig koncentration av detta vitamin i kombination med zinksalt av pyrrolidon karboxylsyra (PCA) balanserar talgproduktionen.
‌‌
Prisklass: Budget
Betyg: 3,5/5‌

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

89 kr/30 ml, 3 kr/ml

Köp The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% här


‌‌


‌‌
‌Recension av The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

Före och efter 8 veckors användning av The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% - Testare 2

Testare 1
Ålder: 38
Hudtyp: Kombinerad/Acne
Recension: Jag som testar är 38 år och har en kombinerad hud dvs att jag har lite problem med acne på vissa område och är även torr.

Detta var min första erfarenhet av Niacinamid så hade inget att jämföra med.
Serumet känns klibbigt vid applicering, men absorberas snabbt av huden.

Den luktar inget och man tar upp serumet från flaskan med en pipett vilket gör de smidigt. Och eftersom flaskan är genomskinlig/frostad så ser man enkelt hur mycket man har kvar. Efter åtta veckors daglig användning har jag fortfarande kvar produkt.

Jag har inte sett någon större förändring i mitt ansikte. Jag skulle vilja testa någon annan niacinamide-produkt nästa gång.

Testare 2 - På bild
Ålder: 27
Hudtyp: Kombinerad / Torr
Recension: Jag som testar är 27 år och har en kombinerad hudtyp mer åt det torra hållet, och även känslig hud. Har tidigare testat Jorgobes 4% Niacinamide utan någon större effekt och inte riktigt förstått hypen med Niacinamide.

Serumet jag testade har en trögflytande konsistens och är utan doft- Min hud har under de senaste åren fått små knottror och textur som jag hoppades skulle förbättras eller t.o.m. försvinna och huden skulle bli jämn och spänstig (japp, höga förväntningar). I början av användningen var min hud extra torr, men det kan också ha berott på det kalla vädret.

Serumet ska vara återfuktande, vilket jag inte alls upplevde, och lystergivande, vilket jag inte heller såg någon skillnad på. Serumet ska även förbättra hudbarriären och jag upplever i slutet av testperioden att min hud känns mer stark och tålig än innan. Serumet ska även vara utjämnande och jag upplevde ingen större skillnad tills jag kollade på före-bilden och blev positivt överraskad. Mina förväntningar var en heelt jämn och texturfri hud, vilket kanske inte var så realistiskt. Så hjälpsamt att ta en förebild eftersom jag ser en tydlig skillnad före och efter.

Huden är inte perfekt men den ser absolut jämnare ut och knottrorna har minskat. Produkten är dryg och billig och absolut prisvärd. Det jag personligen skulle ha önskat var att serumet skulle ha varit mer återfuktande, nu fick jag gå in med mycket fukt efteråt. För oljigare hud funkar denna nog bättre. Har man problem med textur/ojämn hudton tycker jag definitivt att man ska prova denna eftersom den är billig och ger resultat. Hade köpt produkten igen även om den var något uttorkande eftersom den ändå är prisvärd.

Betyg: 3,5/5‌
‌‌
‌Köp The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% här - reklamlänk


‌Illustrationer av Not Your Créme