Sunday Riley - A+ High-Dose Retinol Serum

Sunday Riley - A+ High-Dose Retinol Serum

Sunday Riley - A+ High-Dose Retinol Serum

Pris: 949kr 30ml 31,6kr/ml

Köp här - reklamlänk

Om Sunday Riley - A+ High-Dose Retinol Serum: Ett teknologiskt avancerat retinoid-serum som levererar en 6,5-procentig lösning av stabiliserade retinoid-föreningar och retinol-alternativa växtextrakt till din hud.Bidrar till att minska synligheten för rynkor och fina linjer och främjar en klarare hy. 1-procentig liposomalin-inkapslad retinol-blandning. 0,5-procentig blandning av blå-gröna alger, som utgör ett alternativ till retinol.Hawaiian White Honey, bisabolol, kaktusextrakt och ingefära balanserar och lugnar huden och ger den en lugnare, jämnare ton.
Prisklass: Lyx

Recension av Sunday Riley - A+ High-Dose Retinol Serum

Före och efter 3 månaders användning av Sunday Riley - A+ High-Dose Retinol Serum

Testare 1
Ålder: 44
Hudtyp: Torr
Recension: “Fin lyxig flaska med pump. En ljust cremegul kräm med en doft av kemisk citrus. Texturen är tunn och sjunker in snabbt men lägger sig som en kladdig hinna. Jag upplever att produkten är dryg och mycket lätt att vänja in. Jag har använt den på kvällen tillsammans med en nattkräm. Mina pigmenteringar är mindre, men det är all skillnad jag ser. Hade velat testa fler retionalprodukter för att avgöra om den är värd sitt pris”

Testare 2 - på bild
Ålder: 31
Hudtyp: Torr
Recension: "Härligt krämigt serum som går snabbt in i huden samtidigt som den lämnade en härlig glow. Jag kunde snabbt trappa upp antalet dagar i veckan.

Upplever att den gick snabbt in i huvuden samtidigt som den lämnade en härlig glow. Invänjningsperioden gick smidigt och jag kände att jag ganska snabbt kunde trappa upp antalet dagar i veckan, började med 2 dagar/v. Men när jag sedan började använda den oftare gick den förstås åt snabbare. Ca 9-10 veckor upplever jag att den räcker.

Jag hoppades att denna produkt skulle få min hud att kännas mer återfuktad samt jämna ut mina pigmenteringar. Den har definitivt gjort skillnad vad gäller pigmenteringarna. Såg snabbt en lätt skillnad och nu sista 2 veckorna en desto större skillnad. Min hud känns jämnare!

Jag har kompletterat med en ansiktsolja de kvällar jag ej använt serumet som rekommenderar i produktens beskrivning. Jag är i det stora hela mycket nöjd med produkten men för att fortsätta med den/köpa den i framtiden skulle jag vilja ha hittat de perfekta komplementet som fick mig att känna att min hud var mer återfuktad eftersom det var något jag inte upplevde med detta serum.

Betyg: 4/5

Köp Sunday Riley - A+ High-Dose Retinol Serum här - reklamlänk


Illustrationer av Not Your Créme