Skinome Night Active+Retinol

Skinome Night Active+Retinol

Skinome Night Active+Retinol

Pris: 799kr 30ml 26,6kr/ml

Köp här - reklamlänk

Om Skinome Night Active+Retinol: Night Active+Retinol är en aktiv oljeemulsion speciellt utvecklad för normal, torr och mogen hud. Den rika formulan innehåller en hög andel aktiva och hudegna ingredienser så som squalane, lecitin, havreolja, niacinamid, zink-askorbat och hudeget retinol (0,06%). Acetyl-glucosamine som är byggstenen till hyaluronsyra, ökar fukthalten i huden och prebiotika balanserar hudens mikrobiom (hudfloran). Night Active+Retinol verkar återfuktande, utjämnande och förbättrar hudtexturen (minskar fina linjer och rynkor) samtidigt som den förebygger ålderstecken.
Prisklass: Mellan

Recension av Skinome Night Active+Retinol

Före och efter 3 månaders användning av Skinome Night Active+Retinol - testare 1

Testare 1
Ålder: 30
Hudtyp: Torr
Recension: "Det första jag la märke till var doften på krämerna. De tillsammans doftar varm honung.

Texturen av retinolkrämen är krämig och nästan som lemoncurd eller vaniljsås. Den är mycket mer krämig och återfuktande än retinolprodukter jag tidigare testat. Den går in relativt snabbt i huden men utan att kännas för lätt, jag kan massera ansiktet ett tag utan att det blir kärvt eller skaver. Förpackningen är en pumpflaska som verkar funka på någon slags vakuumfunktion. Den är lätt att använda och det finns till och med ett litet lås så att man inte ska råka få ut produkt. Vad jag inte tycker om med den är att det inte går att se hur mycket som är kvar inuti, man får gissa.

En flaska räckte ungefär tre månader för mig och jag vet inte om jag skulle kunna motivera att lägga så mycket pengar på mitt utseende per månad. Men de är de bästa hudprodukter jag prövat och min hud har mer lyster än den någonsin haft så det kanske blir så att jag köper dem till slut ändå.


Mina förväntningar var att den skulle reducera fina linjer i ansiktet. Jag tycker den har uppfyllt det till viss del, jag kan se en liten reducering runt munnen och mellan ögonen, men vad jag inte förväntade mig var hur jämn min hudton skulle bli. Mina kinder som annars är ganska skrovliga har varit lena och jämna i tonen. Jag har fått en lyster jag inte tidigare haft och jag tycker mig se att porstorleken har minskat i hela ansiktet. Jag fick mer än jag förväntade mig av de här produkterna och jag trodde faktiskt inte att min hud kunde bli så fin som jag tycker att den blivit.

Före och efter 3 månaders användning av Skinome Night Active+Retinol - testare 2

Testare 2
Ålder: 41
Hudtyp: Torr
Recension: “Jag har använt produkten tillsammans med Rich emulsion enl Skinomes anvisningar. Det har räckt som enda produkter utan att jag känt mig torr.
Jag hoppades på minskade pigmenteringar och det har jag fått. Jag har även haft betydligt mindre finnar i samband med mens. Den har varit över förväntan. Med tanke på priset hade jag nog dragit mig för att testa den annars, Nu efter att ha provat skulle jag kunna tänka mig att köpa den till fullpris.“

Betyg: 4,5/5

Köp Skinome Night Active+Retinol  här - reklamlänk


Illustrationer av Not Your Créme