Skincity Skincare - Retinoate Repair Sleeping Mask

Skincity Skincare - Retinoate Repair Sleeping Mask

Skincity Skincare - Retinoate Repair Sleeping Mask

Pris: 529kr 50ml 10,5kr/ml

Köp här - reklamlänk

Om Skincity Skincare - Retinoate Repair Sleeping Mask: Retinoate Repair Sleeping Mask är en djupverkande nattbehandling med nya generationens A-vitamin: Hydroxypinacolone Retinoate. Den förnyar, reparerar och jämnar ut hudtexturen och hudtonen och passar speciellt en mogen hud med pigmenteringar. Men den passar även en hud med tendens till finnar och pormaskar på grund av sitt innehåll av örten Plantago Lanceolata – en naturlig källa till salicylsyra som hjälper till att lösa upp tilltäpptheter och exfolierar bort gamla hudceller skonsamt. Den skyddar även med antioxidanter och stärker hudbarriären med ceramider, samtidigt som kamomill lugnar.

Prisklass: Budget

Recension av Skincity Skincare - Retinoate Repair Sleeping Mask

Före och efter 3 månaders användning av Skincity Skincare - Retinoate Repair Sleeping Mask

Testare 1
Ålder: 39
Hudtyp: Torr
Recension: “Ur den luftfria pumpburken kommer en krämig, ljusgul svagt örtdoftande kräm som gifter sig fint med allt jag kombinerat den med. Första veckan fick jag en del småfinnar, men ingen fjällning.

Efter en natt med denna blir hyn glowig och babymjuk. Mitt problemområde som jag hoppades skulle bli bättre var melasma. Min hudterapeut sa att min melasma såg bättre ut efter jag använt denna, även mina porer upplever jag som mindre”

Testare 2 - på bild
Ålder: 27
Hudtyp: Kombinerad
Recension: “ Produkten luktar ganska konstigt och jag gillar inte riktigt förpackningen. Den är skön att smörja in och sjunker in i huden fort. Den har funkar bra med mina andra produkter. Upplever den som dryg, har mycket kvar i min burk. I början fick jag väldigt torr och flagnande hud men det gick över efter ett tag. Efter några veckor tyckte jag att jag fick väldigt fint glow av den. Nu när det blivit kallare har jag behövt lägga till fetare produkter för att inte bli torr. Tycker att mina porer har blivit lite mindre och att mina pigmenteringar har ljusnat något. Upplever huden som något klarare. Ser inte någon skillnad på fina linjer. Jag skulle kunna köpa den igen men skulle kanske i första hand satsa på en annan produkt för synligare resultat.”

Betyg: 3/5

Köp Skincity Skincare - Retinoate Repair Sleeping Mask här - reklamlänk


Illustrationer av Not Your Créme