Skincity Skincare Mellow Moisture Serum

Skincity Skincare Mellow Moisture Serum
Recension av Skincity Skincare Mellow Moisture Serum

Om Skincity Skincare Mellow Moisture Serum: Ett djupt återfuktande serum med en extra hög halt av fuktbindande glycerin (20%) i kombination med hyaluronsyra som korrigerar torrhetslinjer och plumpar huden. Glycerin, som förekommer naturligt i huden, kan både dra till sig fukt och bevara den i huden och kan med sin låga molekylvikt tränga långt ner i huden för att upprätthålla fuktbalansen. Serumet hjälper till att stärka hudens fuktbarriär och motståndskraft mot yttre faktorer

Prisklass: Mellan
Betyg: 4/5

Skincity Skincare Mellow Moisture Serum

399kr/30ml 13,3kr/ml

Köp Skincity Skincare Mellow Moisture Serum - reklamlänkRecension av Skincity Skincare Mellow Moisture Serum

Före och efter 6 veckors användning av Skincity Skincare Mellow Moisture Serum

Testare 1 - på bild
Ålder: 30
Hudtyp: Torr
Recension: Det här fuktserumet ska korrigera torrhetslinjer och plumpa huden vilken jag verkligen tycker att den gjort. Jag ser skillnad på mina fina linjer runt ögonen och den har tagit bort mina små torrfläckar som syns på kinden på förebilden.

Produkten är en vit kräm och sjunker in väldigt snabbt i huden, lämnar huden mjuk och glowig. Helt doftfri vilket jag verkligen uppskattar. Jag använde två pump varje för dag att få det att räcka till hals och dekolletage också, och har fortfarande kvar i flaskan efter 6 veckor, dock räcker ett pump gott och väl till ansiktet så jag skulle säga att produkten är dryg.

Jag tycker absolut att produkten lever upp till allt den lovar och hade köpt den igen till fullpris om jag hade velat ha ett fuktserum som verkligen ger fukt! Jag ger en 5a i betyg för jag tycker att produkten håller allt den lovar och den fungerade mycket bra på min känsliga hud.

Testare 2
Ålder:
24
Hudtyp: Torr
Recension: Jag som testar är 24 år gammal och har en något torr hud.

Produkten jag testat är ganska olik de serum jag testat tidigare, då denna är nästan med som en kräm till skillnad från många andra serum som är mer rinniga. Den är inte parfymerad och har därför en något medicinsk doft tillsammans med en något vit-aktig färg.

Förpackningen består av en pump och färgen på förpackningen är heltäckande vilket gör att det är väldigt svårt att bedöma hur mycket produkt som är kvar och till exempel när det är dags att beställa ny.

Min upplevelse av produkten är att den lägger sig väldigt fint på huden men den känns inte riktigt som att det sjunker in riktigt ordentligt. Det största nackdelen i min upplevelse är att sminket lägger sig utanpå, specifikt ögonbrynspenna av olika sorter hade jag väldigt svårt att får att fästa på huden och pigmentet gled bara runt ovanpå min hudvårdsrutin på ett sätt som jag inte upplevt tidigare. Dom positiva effekterna var ändå, att den återfuktar på djupet och på ett sätt som gjorde att jag kände mig återfuktad dagen igenom. Jag skulle inte vilja påstå att jag inte ser någon skillnad på min hud men känslan är att den håller mig mer återfuktad än med tidigare produkter jag testat.

Betyg 4/5


Köp Skincity Skincare Mellow Moisture Serum här - reklamlänk