Det stora rengöringstestet -Skincity Skincare Mellow Balm Cleanser

Det stora rengöringstestet -Skincity Skincare Mellow Balm Cleanser
Det stora rengöringstestet -Skincity Skincare Mellow Balm Cleanser

Om Skincity Skincare Mellow Balm Cleanser: Mellow Balm Cleanser är en balmrengöring som enkelt löser upp makeup, solskydd, smuts och föroreningar på huden. Passar speciellt en känslig eller torr hud som enda rengöringsprodukt, alternativt som en precleanse för alla hudtyper. Den rika balmen smälter till en lätt olja på huden, för att sedan omvandlas till en silkeslen mjölk vid kontakt med vatten. Sheasmör, mangokärnolja och squalane mjukgör och återfuktar huden samt förser hudbarriären med viktiga lipider så att huden lämnas silkeslen och behaglig efter rengöring.

Prisklass: Mellan

Skincity Skincare Mellow Balm Cleanser

259 kr 120 ml 2,2kr/ml

Köp här - reklamlänk

Recension av Skincity Skincare Mellow Balm Cleanser

Testare 1
Ålder: 28
Hudtyp: Känslig. - aknebenägen
Recension: "Denna funkar väldigt bra, får bort allting från solskydd till smink, men även denna lämnar en liten hinna över hyn som känns.

Det kan ge mig lite panik då jag har en känslig men väldigt acnebenägen hy. Jag upplever även denna som parfymfri vilket är ett stort plus. Den svider sällan i ögonen (sved nån gång men tror de var för jag försökte gnugga bort vatten fast mascara) och den lämnar huden återfuktad. Produkten är ganska dryg och less är verkligen more. Jag tycker verkligen att huden ser ”renare” ut när man kört med denna i några dagar, känns som när man masserar in den ordentligt så får man ut mycket underliggande smuts också. Overall så är denna absolut en rengöring jag hade köpt igen.
‌‌
Testare 2
Ålder: 27
Hudtyp: Kombinerad
Recension: Jag har blandhy där jag framförallt känner mig torr och stram i panna och kinder, men tzonen oftast är lite fetare.

Rengöringen är lätt att arbeta med. Smälter fort i handen och krävs endast en liten klick för att få tillräckligt till hela ansiktet. Jag tog den på torr hy och applicerade sedan på ansiktet. Jag upplevde den som superskön mot huden! Testade första dagen att ta en pad med micelär vatten efteråt för att se om det fanns någon smuts kvar och det fanns inte!

Jag har alltid haft problem med att känna mig stram efter att jag tvättat mitt ansikte, men med denna upplevde jag inte det i samma utsträckning. Det som var svårt att få bort med balmen var mascara. Jag fick arbeta länge för att få bort allt och ibland fyllde jag på med balm för att få bort det sista.

Jag känner mig mjuk, återfuktad och har på första gången på länge hållit min hy fri från orenheter så som finnar och plitor, vilket jag kan stöta på framförallt veckan innan mens.

Jag tycker mig ändå se och känna mig mer återfuktad och len i ansiktet sen jag började testa denna, utan att jag ändrat någon annat i min hudrutin. Denna lever enligt mig upp till förväntningarna jag hade på den, då den beskrivs som att den mjukgör och återfuktar huden samt förser hudbarriären med viktiga lipider så att huden lämnas silkeslen och behaglig efter rengöring.

Produkten är doftfri och ger inte av sig en hinna efteråt. Även efter en månads användning så syns det knappt på tuben att jag använt den, så väldigt dryg och enligt mig prisvärd.

Jag kommer definitivt att köpa denna igen! Jag gillar hur den får min hy att kännas och nu under hösten kommer jag testa att använda den som första steget i min rengöringsrutin."

‌‌
Betyg: 4,5/5

KöpSkincity Skincare Mellow Balm Cleanser här - reklamlänk


Illustrationer av Not Your Créme

glowaddictions © 2022