Skincity Skincare First Concentrate - Sensitive

Skincity Skincare First Concentrate - Sensitive
Det stora Niacinamide-testet, recension av Skincity Skincare First Concentrate - Sensitive

Om Skincity Skincare First Concentrate - Sensitive: Ett serumkoncentrat som återfuktar och lugnar, samt jämnar ut hudton och hudtextur. Innehåller 4% niacinamid med bevisat fina effekter på allt från ojämn hudton, fina linjer, förstorade porer samt en försvagad hudbarriär. Berikat med naturligt återfuktande ämnen (NMFs) som glycerin, hyaluronsyra panthenol (Vitamin B5) samt allantoin och havrekärnolja som lugnar irritationer och reducerar rodnad.
‌‌
Prisklass: Mellan
Betyg: 3/5‌

Skincity Skincare First Concentrate - Sensitive

429 kr/30 ml 14,3 kr/ml

Köp Skincity Skincare First Concentrate - Sensitive Serum här


‌Recension av Skincity Skincare First Concentrate - Sensitive

Före och efter 8 veckors användning av Skincity Skincare First Concentrate - Sensitive

‌Testare 1 - på bild
Ålder: 29
Hudtyp: Normal
Recension: Jag som testar är 29 år och har en normal hud/något känslig  under vinterhalvåret. Jag har tidigare använt La Roche Posay´s niacinamide serum och även Emma S. Treatment Niacinamide

Skincity Skincare First Concentrate Sensitive är mörkt gult till färgen och geligt i konsistensen, utan doft. Vid applicering av ett tjockt lager kändes produkten aktiv, det började stickas och pirra i huden.

Jag ser ingen större skillnad efter användning, dock så känns huden väldigt len och mjuk, vilket inte hör till det vanliga såhär under vinterhalvåret. Jag upplever generellt att huden har känts balanserad! Men jag kommer återgå till min favorit från Emma S.

Testare 2
Ålder: 20
Hudtyp: Kombinerad
Recension: Jag som testar är 20 år och har en hud som är kombinerad. Min hud är väldigt reaktiv och känslig. Jag önskade  att serumet skulle arbeta med mina porer och minska dem något och stärka min hudbarriär.

Jag har använt serumet två gånger dagligen sedan testets start. Det har inte retats, reagerat eller upplevts stickig på mig. Det har bara känns som ett lugnande lager.

Trots att den synliga skillnaden inte är så stor, mår min hud bra på djupet och känns lugnare. Serumet är lite dyrare, men du får verkligen serum för pengarna. Har en hel del kvar efter 8-9 veckor. Själv hade jag kunnat köpa om det när min hud behöver "go back to basic" och lugna ner sig. Det är en trevlig produkt helt enkelt!

Betyg: 3/5‌
‌‌
‌Köp Skincity Skincare First Concentrate - Sensitive
här - reklamlänk


‌Illustrationer av Not Your Créme