Skinceuticals - Retinol 0,3

Skinceuticals - Retinol 0,3

Skinceuticals - Retinol 0,3 

Pris: 949kr 30ml 31,6kr/ml

Köp här - reklamlänk

Om Skinceuticals - Retinol 0,3: Retinol 0.3 är en nattbehandling med 0,3% stabilt, rent retinol, som effektivt behandlar ålderstecken såsom en ojämn hudton, rynkor eller förlorad spänst. Används även för att behandla en problemhud med finnar och för att minimera stora porer.
Prisklass: Lyx

Recension av Skinceuticals - Retinol 0,3

Före och efter 3 månaders användning av Skinceuticals - Retinol 0,3

Testare 1
Ålder: 52
Hudtyp: Kombinerad
Recension: "Den har en en lätt luktfri serum liknande konsistens. Den sjunker fort in i huden och känns behaglig att ta på. Det är lätt att få ur krämen i förpackningen som jag tycker är helt ok. Jag använt retinolen i min kvällsrutin två gånger i veckan. Det gick smidigt att vänja in produkten men jag har inte inte lyckats öka till tre gånger i veckan utan att min hud börjar fjälla.

Jag tycker att produkten är dryg den räcker längre än man tror och jag har väl en 20% kvar. Jag tycker inte det räcker endast med denna i rutinen utan har även lagt till en fuktgivande kräm.  Största skillnad jag märkt är på min hudstruktur. Den har blivit så len och har ett helt annat glow, mina vänner har även kommenterat detta. (detta är ju dock svårt att se på bild). När det gäller fina rynkor och pigmenteringar ser jag inte så stor skillnad men det hade jag nog inte förväntat mig heller efter bara 3 månaders användning. Jag är väldigt nöjd och kommer fortsätta använda den."

Testare 2 - på bild
Ålder: 26
Hudtyp: Kombinerad
Recension: "Jag har använt halva tuben, varannan dag måna 1-2 och sedan 4 kvällar/v. Jag är van retinolanvändare och har inte upplevt någon fjällning eller liknande.

Jag trodde ärligt inte den skulle fungera så bra, eftersom jag har en starkare retinol i vanliga fall. Jag tycker att den verkligen gör sitt jobb! Huden ser bra ut och tycker den fungerar! Jag hade absolut kunnat köpa om den till fullpris, men hade kanske valt en med lite högre styrka"

Betyg: 4,5/5

Köp Skinceuticals - Retinol 0,3  här - reklamlänk


Illustrationer av Not Your Créme