Skinceuticals-H.A. Intensifier Corrective Serum

Skinceuticals-H.A. Intensifier Corrective Serum
‌ ‌Recension av Skinceuticals - H.A. Intensifier Corrective Serum

Om Skinceuticals - H.A. Intensifier Corrective Serum: Serumet boostar hudens naturliga produktion av hyaluronsyra och kompletterar hudens egen återfuktning via hyaluronsyran tillsammans med sina andra återfuktande ingredienser​. Huden lämnas återfuktad, len och plumpad och minskar synligheten av fina linjer och rynkor.

Prisklass:Lyx
Betyg:3,5/5

Skinceuticals - H.A. Intensifier Corrective Serum

1139kr/30ml 37,6kr/ml

Köp H.A. Intensifier Corrective Serum här - reklamlänkRecension av Skinceuticals - H.A. Intensifier Corrective Serum

Före och efter 6 veckors användning av Skinceuticals - H.A. Intensifier Corrective Serum

Testare 1 - på bild
Ålder: 49
Hudtyp: torr
Recension: Jag som testar är 49 år och har en väldigt torr hy. Jag har inte så stor erfarenhet av olika serum.

Serumet kommer i en fin flaska med pump, förpackningen andas lyx. Det är ett rostfärgat serum som har en lätt kemisk och örtig doft. Texturen är lite mer av en gelkonsistens och upplevs något kladdig när du klappar in den i huden. Så fort du klappat in serumet försvinner den kladdiga känslan och serumet sjunker in snabbt i huden.

Jag har använt serumet morgon och kväll och alltid före en dag- eller nattkräm.

När kölden slår till får jag alltid mycket mer och tydligare torrhetsrynkor så mina förhoppningar på detta serumet var att linjerna skulle bli mindre tydliga. Serumet är drygt och trots att jag använt produkten både morgon och kväll har jag ca 20% av produkten kvar efter avslutat test.

Jag märkte ingen större skillnad inledningsvis, mer än att huden kändes väldigt återfuktad och len. Det var först i slutet av testperioden som jag började se resultat.

Jag blev något förvånad över hur bra detta serumet har fungerat. Då har jag även tagit med i beaktning att det först i slutet av testperioden har blivit minusgrader ute, och det är då mina torrhetslinjer är som mest framträdande. Jag tycker att den gör sitt jobb, även om den inte har utfört några mirakel!

Sammanfattningsvis upplever jag att min hud ser mer spänstig ut och har något mindre tydliga torrhetslinjer. Jag hade absolut kunnat köpa om serumet till fullpris. Serumet är dyrt men samtidigt drygt, och sammantaget med resultatet den gett är jag nöjd med produkten.

Testare 2
Ålder: 32
Hudtyp: Normal/torr
Jag är 32 år, har en torr/normal hy. Har tidigare haft bionic face serum från Neostrata som min hy gillat.

Min hy har ett ganska bra utgångsläge med fint glow men är inte så återfuktad som jag hade önskat jag är också.

Serumet är gelliknande och ger en silkig och lämnar en slät känsla efter sig. Den känns lyxig redan här. Doften är helt okej (parfymfri). Den går in lätt i huden men jag upplever en viss tendens till rull om jag är för snabb med resten av rutinen.

Under testet tycker jag att jag blivit något mer tilltäppt. Det dyker upp en del blackheads och små finnar, vilket drar med betyget. Flaskan räcker hela perioden när jag använder en gång om dagen och har lite kvar, så helt normal i förväntan.

Är jag mer återfuktad och lenare? Absolut, det är stor skillnad trots väderomslag och kyla! Men jag har svårt att tycka att den är värd sitt dyra pris och tro att det inte finns billigare fuktserum med samma effekt. Om jag skulle köpa igen till ordinarie pris? Nej.

Betyg: 3,5/5

Köp Skinceuticals - H.A. Intensifier Corrective Serum här - reklamlänk


Illustrationer av Not Your Créme