Plantheque The drink up serum

Plantheque The drink up serum
Recension av Plantheque The drink up serum

Om Plantheque The drink up serum: Ett extra fuktgivande serum med en hög koncentration av hudidentiska återfuktande ingredienser (NMF) såsom hyaluronsyra, glycerin och sodium PCA. Dessa samverkar med pre- och postbiotika samt välgörande algextrakt för att upprätthålla fuktbalansen och en väl fungerande hudbarriär. Serumet behandlar effektivt alla hudtyper som är i behov av extra fukt,  men är optimalt för en torr, yttorr, eller mogen hud.

Prisklass: mellan
Betyg: 3,5/5

Plantheque The drink up serum

429kr/30ml 14,3kr/ml

Köp Plantheque The drink up serum - reklamlänkRecension av Plantheque The drink up serum

Före och efter 6 veckors användning av Plantheque The drink up serum

Testare 1 - på bild
Ålder: 38
Hudtyp: Torr yttorr
Recension:Jag som testar är 38 år och har en hud som är både torr och yttorr. Under testperioden även extra känslig, pga väderomslag och förkylningar. Jag har använt fuktserum, och/eller toners och essence, rätt länge.

Min erfarenhet av dessa är att de som har fokus på hyaluronsyra inte funkar så bra, de gör huden bra för stunden men hjälper egentligen inte i längden. Jag föredrar formulas som jobbar lite djupare och som gärna är rika i konsistensen (team fukt och fett även tidigt i rutinen).

Plantheque drink-up serum är vitt, mer slime-igt än mjölkigt (inte helt olikt snigelserum), mkt svag doft, kommer i glasflaska med pipett. Serumet ska återfukta, plumpa, jobba på elasticitet och tonus. Jag hade höga förväntningar, tyckte inci var väldigt lovande, men den levde inte riktigt upp till dem.

Jag ser ingen direkt skillnad på min hud nu, men jag kommer använda upp min andra flaska (första tog slut när det var ett par veckor kvar av testet så den är inte speciellt dryg, iallafall inte om man tycker sig behöva 2-3 pipetter vid varje användning...). Jag tror jag kommer gilla detta mer framåt våren/sommaren än nu på vintern.

Det är svårt att säga vad som drar ner betyget, för det är en jättefin produkt med bra ingredienser. Jag hade inte köpt denna till fullpris, hade prioriterat drygare eller mer lugnande produkter, men på rea ja.

Testare 2
Ålder: 32
Hudtyp: Kombinerad
Recension: Ett fuktgivande serum som ska stärka hudens balans och barriär - för mig med känslig hy som ofta är i obalans låter det exakt som vad jag behöver. Den har tyvärr inte levt upp till de här förväntningarna. Det har varit ett skönt steg jag inte vill vara utan, men formulan är för tunn för att det ska ge den känsla av lyx jag önskar av ett serum.

Jag känner ingen skillnad på min hy efter testperioden och ser heller ingen skillnad på bilderna. Kommer inte köpa det igen.

Köp Plantheque The drink up serum här - reklamlänk


Illustrationer av Not Your Créme