Det stora rengöringstestet - Paulas Choice Omega+ Complex Cleansing Balm

Det stora rengöringstestet - Paulas Choice Omega+ Complex Cleansing Balm
Det stora rengöringstestet - Paulas Choice Omega+ Complex Cleansing Balm

Om Paulas Choice Omega+ Complex Cleansing Balm: Omega+ Complex Cleansing Balm är en rengöringsbalm som avlägsnar smuts, makeup och överflödigt talg samtidigt som den vårdar huden och hjälper till att motverka fuktförlust. Formulerad med jojobaolja som är rik på omega-fettsyror och ängskrasseolja som stödjer hudbarriären, lugnar och ger näring. Texturen smälter in i huden och lämnar huden mjuk, återfuktad och ren.

Prisklass: Mellan+
Betyg: 4/5

Paulas Choice Omega+ Complex Cleansing Balm 

349kr 104ml 3,3kr/ml

Köp här - reklamlänk

Recension av Paulas Choice Omega+ Complex Cleansing Balm

Testare 1
Ålder: 39
Hudtyp: Kombinerad
Recension:"Den tar effektivt och skonsamt bort solskydd och smuts från dagen. Känns samtidigt vårdande. Huden känns len och återfuktad efteråt, inte alls sträv eller torr. Lämnar ingen hinna på huden och är lätt att skölja av. Doftar rent! För att även få bort smink från ansiktet krävdes dubbla rengöringar för min del.

Testade att ta bort ögonsmink, fungerade hyfsat. Fick ta med pad och micellärt vatten för att få bort den sista mascaran. Rengöringen sved inte alls i ögonen, dock rann mina ögon ett par timmar efteråt!

Produkten smälte dock under de varmaste dagarna och det rann ut en hel del när jag tog av korken.

Jag märker ingen skillnad på huden efter dessa veckor och priset är rätt maffigt för min smak, det finns många bra rengöringar på marknaden för ett lägre pris. Jag kommer nog inte att köpa den själv, men är glad att ha testat för det är en jättebra produkt."
‌‌
Testare 2
Ålder: 50
Hudtyp: Torr
Recension: “Jag var tveksam till balm som rengöring, har testat några av andra märken och alltid tyckt att det lämnar en hinna på huden som kräver ytterligare rengöring.

Första gången jag öppnade tuben och applicerade den på ansiktet tänkte jag att den kändes väldigt fet och tjock i konsistensen och undrade hur i all frid är det tänkt att detta ska gå att enkelt skölja bort med vatten. Till min nöjda förvåning gjorde den just det. Masserade in balm, passade på att göra ansiktsmassage och sedan skölja bort med vatten! Älskar den!

Jag har haft enorma mängder spf under provtiden och det har ej behövts någon dubbelrengöring. Räcker gott med en liten sträng balm. Upplever produkten som dryg. Huden känns ren och mjuk när jag är klar. Balmen svider inte någonstans och har en mjuk behaglig doft som känns fräsch. Jag är supernöjd och glad att jag fick testa just denna! Blir en ny favorit att införskaffa!. Extremt nöjd med att huden känns ren och återfuktad efter rengöring. Det har jag aldrig upplevt innan med någon typ av rengöring"
‌‌
Betyg: 4/5

Köp Paulas Choice Omega+ Complex Cleansing Balm här - reklamlänk


Illustrationer av Not Your Créme