Paulas Choice - CLINICAL 1% Retinol

Paulas Choice - CLINICAL 1% Retinol

Paulas choice - CLINICAL 1% Retinol Treatment

Pris: 719kr 30ml 24kr/ml

Köp här - reklamlänk

Om Paulas choice - CLINICAL 1% Retinol Treatment: CLINICAL 1% Retinol Treatment är ett kraftfullt serum med en hög koncentration stabiliserat retinol, för att effektivt förbättra hudens fasthet och elasticitet över tid. Superb vid behandling av rynkor, hyperpigmenteringar och förlorad spänst. Förfinar porstorleken och hudens struktur samt hjälper till att tona ut röda märken från tidigare akne och förhindra nya akneutbrott vid regelbunden använding. Den lätta lotion-formulan innehåller antioxidanter för att reparera och lugnande ingredienser för att minska irritation. 100% fri från parfym och färgämnen.

Prisklass: Mellan

Recension av Paulas Choice - CLINICAL 1% Retinol Treatment

Före och efter 3 månaders användning av Paulas choice - CLINICAL 1% Retinol Treatment

Testare 1
Ålder: 33
Hudtyp: Kombinerad
Recension: "Gick smidigt att vänja in, noll irritation. Har kunnat använd varje kväll sedan v 3-4. Jag behöver 2 pump, men 30 ml har ändå räckt i mer än 3månader. Produkten luktar starkt kemiskt men försvinner direkt vid applicering. Bra pumpförpackning.

Jag har verkligen gillat att använd denna..men jag hade önskat mer resultat. Det gör man väl alltid? Produkten sägs jag jobba på fasthet, struktur, pigmenteringar och porer. Strukturen på min hy är slätare men i övrigt är det snåla resultat. Kommer köra 1 flaska till och hoppas på mer resultat kommande 3 månader, något får mig ändå att vilja ge produkten mer tid."


Testare 2 - på bild
Ålder: 26
Hudtyp: Kombinerad
Recension: "Jag gick igenom en rätt tydlig purging-period med finnar. Min hud brukar vara torr, känslig och oljig känns fastare, mer bouncy och jag upplever själv att fina linjer är mindre tydliga. Den lilla rynkan mellan ögonbrynen lägger jag inte längre märke till. Pigmentfläckarna från gamla akneärr på kinderna har bleknat märkbart! Min hudton ser mycket jämnare ut, och det var inte ens något jag tänkt på förrän jag kollade på före-bilderna.

Jag kan absolut tänka mig att köpa denna till fullpris."

Betyg: 4,5/5

Köp Paulas choice - CLINICAL 1% Retinol Treatment här - reklamlänk


Illustrationer av Not Your Créme