Neostrata Bionic Face Serum

Neostrata Bionic Face Serum
Recension av Neostrata Bionic Face Serum

Om Neostrata Bionic Face Serum:Ett effektivt serum som tillför huden intensiv fukt och hjälper till att motverka ålderstecken. Ger huden ett antioxidantskydd medan det mjukgör, stärker och reducerar yttorrhet. Serumet både förebygger torrhet och solskador samt reparerar befintliga tecken på åldrande. Innehåller PHA i form av laktobionisk syra som förbättrar cellomsättningen, fyller på hudens fuktnivå och fungerar som en superantioxidant. Lämplig för alla hudtyper, även extra känslig hud.

Prisklass: Lyx
Betyg: 4/5

Neostrata Bionic Face Serum

699kr/30ml 23,3kr

Köp Neostrata Bionic Face Serum - reklamlänkRecension av Neostrata Bionic Face Serum

Före och efter 6 veckors användning av Neostrata Bionic Face Serum

Testare 1
Ålder: 32
Hudtyp:Normal
Recension: Ett väldigt lätt, transparent serum som snabbt går in i huden. Tycker att den återfuktar bra men under vinterhalvåret klarar den sig inte helt på egna ben (+dag/nattkräm) som fuktgivare. Under sommarhalvåret hade jag absolut kunna tänka mig att köpa den igen. I brist på andra ord gillar jag att huden får en nästan "klistrig/mättad" känsla efteråt, vilket gör sminket sätter sig bättre.

Testare 2
Ålder: 26
Hudtyp: Normal/torr
Recension: Upplevde först att huden drack serumet och applicerade säkert tre pump. Min torrhet försvann med tiden och jag behöver inte applicera lika mycket produkt. Jag hade absolut köpt den till fullpris.

Betyg: 4/5

Köp Neostrata Bionic Face Serum här - reklamlänk


Illustrationer av Not Your Créme