Medik8 r-Retinoate Youth Activating Cream Intense

Medik8 r-Retinoate Youth Activating Cream Intense

Medik8 r-Retinoate Youth Activating Cream Intense

Pris: 3065kr 50ml 61,3kr/ml

Köp här - reklamlänk

Om Medik8 r-Retinoate Youth Activating Cream Intense: En revolutionerande 'allt-i-ett' nattprodukt som kombinerar två typer av nya generationens A-vitamin - r-Retinoate och stabil retinaldehyd - för en ultimat regenererande och föryngrande effekt på huden. Återfuktar på djupet samt tillför ceramider som bygger ypp hudbarriären, medan målinriktade kopparpeptider stimulerar kollagenproduktionen för resultat på fasthet, fina linjer och hudton. Kombinationen av A-vitamin ger resultat 11 gånger snabbare och 8 gånger kraftfullare än standardretinol. Har en elegant doft av vanilj från Madagaskar och citrusfrukter.
Prisklass: Lyx

Recension av Medik8 r-Retinoate Youth Activating Cream Intense

Före och efter 3 månaders användning av Medik8 r-Retinoate Youth Activating Cream Intense

Testare 1
Ålder: 30
Hudtyp: Torr
Recension: "Jag måste erkänna att när jag skulle få testa en så dyr produkt ville jag inte att den skulle funka. Jag vande in den, först 2 ggr i veckan tills att nu använda den varannan dag. Lägger den först och sedan på med fukt. Min hud har älskat den. Inga reaktioner. Min hud som är acnebenägen mår toppen. Jag har lätt att bli röd om kinderna och det är verkligen något jag hoppades att denna produkt skulle hjälpa mig med och det har den.

Under slutet av testet blir min jobbsituation ansträngd och jag orkar knappt tvätta mig i ansiktet på kvällen. Detta brukar betyda att min acne blommar upp men här räcker det med att jag använder denna så lägger det sig. Det enda negativa är att jag aldrig någonsin kommer ha råd med den. Även om den är värd varenda krona och att den är väldigt dryg så är det alldeles för mycket pengar. Men om du har möjligheten så tveka inte!"

Före och efter 3 månaders användning av Skinome Night Active+Retinol - testare 2

Testare 2
Ålder: 41
Hudtyp: Torr
Recension: "Lätt, len textur mer som går in som en dröm och är dryg. 1-1,5 pump räcker till ansikte och hals. Noll irritation, varken direkt efter applicering eller dagen efter. Fasade in enligt rekommendation och upplevde ingen reaktion alls, ingen rodnad ingen sveda ingen utrensning. Morgonen efter är huden återfuktad och lugn.
Jag önskade väl viss effekt på pigmenteringarna, att den skulle lugna ner acneutbrotten, ansiktet kändes lite ”trött” och hoppades att det skulle återfå lite stuns och sin forna lite slätare yta.

Den har absolut funkat som enda produkt, jag har inte saknat något.

Huden har lugnat sig dock, finnar läker ut snabbare, blir inte lika ilskna/ömma och är mycket färre än innan. Huden känns lenare/slätare och sminket ser bättre ut- Vad gäller pigmenteringen så tycker jag mig se lite skillnad.

Jag hade i nuläget inte köpt om den till fullpris pga lever på CSN, haha. Men alltså, jag hade varit lockad om jag jobbat och haft hyfsad lön pga hade velat se vad som skulle hända på ett halvår."


Betyg: 5/5

Köp Medik8 r-Retinoate Youth Activating Cream Intense  här - reklamlänk


Illustrationer av Not Your Créme