Medik8 - Hydra8 B5 Intense

Medik8 - Hydra8 B5 Intense
‌ ‌Recension av Medik8 - Hydra8 B5 Intense

Om Medik8 - Hydra8 B5 Intense: Serumet boostar hudens naturliga produktion av hyaluronsyra och kompletterar hudens egen återfuktning via hyaluronsyran tillsammans med sina andra återfuktande ingredienser​. Huden lämnas återfuktad, len och plumpad och minskar synligheten av fina linjer och rynkor.

Prisklass: Lyx
Betyg: 3,5/5

Medik8 - Hydra8 B5 Intense

875kr/30ml 29k/ ml

Köp Medik8 - Hydra8 B5 Intense här - reklamlänkRecension av Medik8 - Hydra8 B5 Intense

Före och efter 6 veckors användning av Medik8 - Hydra8 B5 Intense 

Testare 1
Ålder: 30
Hudtyp: Normal
Recension: Ett doftfritt serum med en rikare konsisten än Medik8s klassiska fuktserum B5. Min hud dricker upp serumet snabbt och ser på direkten mer plumpad ut. Har jag det på natten stramar inte min hud när jag vaknar som den annars gör. På dagtid däremot krävs det mer för att hålla stramheten borta.

Jag gillar det, men skulle vilja se lite mer aktiva ingredienser i till den prislappen.  

Testare 2 - på bild
Ålder: 33
Hudtyp:Kombinerad
Recension: Jag har tidigare inte testat fuktserum i min rutin. Medik8 Hydra8 B5 Intense känns lyxig och dyr.Tar jag två lager serum rullar den. Efter 6 veckors användning känns min hud exakt som innan, förutom när jag precis applicerat serumet. Då plumpas huden men det lägger sig inom en timma och har över tid inte gett någon förändring. Lyxig och härlig känsla för stunden, men inte värd pengarna över tid.

Betyg: 3,5/5

Köp Medik8 - Hydra8 B5 Intense här - reklamlänk


Illustrationer av Not Your Créme