Medik8 - Crystal Retinal 3

Medik8 - Crystal Retinal 3

Medik8 - Crystal Retinal 3

Pris: 755kr 30ml 25,16kr/ml

Köp här - reklamlänk

Om Medik8 - Crystal Retinal 3: Crystal Retinal är en ny generation A-vitaminbaserad hudvård med retinaldehyd, ett mycket kraftfullt derivat av A-vitamin som verkar i synergi med hudens naturliga mekanismer för att stärka kollagenproduktionen och påskynda cellomsättningen. Crystal Retinal omvandlas i huden till retinsyra, vilket innebär att det kan ge resultat som är jämförbara med kliniskt A-vitamin, upp till 11 gånger snabbare än de klassiska formerna av retinol. Denna serumcreme för natten gör huden fastare, fylligare och förnyar hudens yttersta lager, vilket synbart minimerar fina linjer och rynkor och ger en frisk, ungdomlig hy med jämnare hudton. Innehåller hyaluronsyra med olika molekylvikter och E-vitamin som återfuktar huden på alla nivåer samtidigt som hudbarriären stärks så att den effektivt kan bevara fukten i huden.
Prisklass: Mellan

Recension av Medik8 - Crystal Retinal 3

Före och efter 3 månaders användning av Medik8 - Crystal Retinal 3

Testare 1 - på bild
Ålder: 32
Hudtyp: Kombinerad
Recension: "Absolut älskar den här. Krämen har en tint av aprikos tint som gör att huden ser fräschare ut direkt när man applicerat den på huden.

Huden har fått en bättre textur och känns mer fast än tidigare samt att jag upplever att vissa pigmenteringar har blivit mindre synliga"

Testare 2
Ålder: 24
Hudtyp: Normal
Recension: "Förpackningen är snygg, stilren och väldigt smidig tub med en pump. Texturen på produkten är len, lätt och krämig. Produkten är otroligt dryg och bara en liten mängd behövs för att ge resultat.

Det här är första gången jag testar retinol och jag fick ingen reaktion vid invänjningen.

Mina förväntningar på produkten var att den skulle hjälpa mig att minska synligheten av mina porer samt reducera mina tilltäpptheter. Huden har fått mer spänst, tilltäpptheterna har minskat och porerna känns blurrade. Huden har fått en otrolig lyster.

Jag kommer definitivt köpa igen eller prova högre styrka nästa gång."

Betyg: 5/5

Köp Medik8 - Crystal Retinal 3 här - reklamlänk


Illustrationer av Not Your Créme