Medik8 Blemish SOS

Medik8 Blemish SOS
Det stora spot-treatment-testet- Medik8 Blemish SOS 

Om Medik8 Blemish SOS Blemish SOS består av aktiva ingredienser som ger snabba resultat mot pustler och finnar. En gel som börjar motarbeta och behandla blemmor direkt vid appliceringen, samtidigt som den förhindrar att nya utslag och finnar uppstår. Azelainsyra reglerar cellförnyelsen och löser upp igentäppta porer. Salicylsyra rengör igentäppta porer. Stimulerar exfoliering på ett milt sätt och förhindrar att huden täpps igen. Niacinamid (vitamin B3) hjälper till att dämpa rodnad och irritation.


Medik8 Blemish SOS

495 kr/15 ml 33kr/ml

Köp Medik8 Blemish SOS här - reklamlänkRecension av Medik8 Blemish SOS

Före och efter Medik8 Blemish SOS

Testare 1
Ålder: 29
Hudtyp: kombinerad
Recension: En liten tub om 15 ml som räcker länge om man punktbehandlar.
Till en början så gillade jag produkten. Finnarna/piltorna var tydligt mindre/lugnare efter en natt med cremen. Finnarna mognade och försvann snabbare. Produkten är för stark för att jag ska kunna använda den varje dag, som jag vill. Då blev huden irriterad och jag fick små plitor.

Betyget påverkas också av det fina resultatet av common clouds plåstren, de är suveräna så i jämförelse med dessa så funkar denna produkten helt enkelt inte lika bra.
Kommer inte att köpa denna på nytt men var kul att få testa.

Testare 2
Ålder: 35
Hudtyp: Kombinerad
Recension: En genomskinlig, lätt, flytande gel som snabbt sjunker snabbt in i huden. Förpackningen är bra och även den lilla tuben med skruvkork. Kommer lagom mängd med produkt. Jag tycker den har hjälp mot finnar och plitor och är positivt överraskad. Jag kommer att köpa den igen.

Betyg: 3,5/5

Köp Medik8 Blemish SOS här - reklamlänk


Illustrationer av Not Your Créme