Maggie by Kakan Retinol oil

Maggie by Kakan Retinol oil

Maggie by Kakan Retinol oil

Pris: 500kr 30ml 16,6 kr/ml

Köp här - reklamlänk

Om Maggie by Kakan Retinol oil: En lättabsorberad, fuktgivande, vårdande ansiktsolja med retinoid (retinolderivat). Motverkar och reducerar pigmenteringar och ojämn hudton, minskar rodnad, stimulerar kollagenproduktionen och aktiverar hudförnyelseprocessen. Närande, aktiva och vårdande vegetabiliska oljor från jojoba, shea, tistel, raps och solros tillsammans med squalane ger en återfuktad och mjuk hud. Innehåller resorcinol som fungerar som en ”skin-brightener” och kraftfull antioxidant. Vitamin E skyddar och lugnar huden. Mild doft av trä och peppar.

Prisklass: Mellan

Recension av Maggie by Kakan Retinol oil

Före och efter 3 månaders användning av Maggie by Kakan Retinol oil

Testare 1
Ålder: 26
Hudtyp: Kombinerad
Recension: “Det är en olja, åt det gulare hållet (tänk matolja ungefär). Upplever ingen direkt doft, om något luktar den varmt/mysigt (?), ingen stark doft som stör utan mer ger ett mysigt intryck.
Upplever att den funkar bra med alla produkter, ingen rullning eller något som stör. Sjunker inte in snabbt, men det är inget som stör. Klappar in den lite extra och sen på med en go kräm.

Upplever den som väldigt dryg, jag använde inte upp hela flaskan under testtiden.

Upplevde ingen jobbig purging eller så, tyckte min hud accepterade den snabbt och har älskat den från första stund.

Jag är ingen van retinolanvändare  men jag tyckte den lugnade min hud - det kändes lyxigt att stå och klappa in den, jag har fått ett helt nytt glow.
Jag har klarat mig med bara den (utöver fuktserum som jag alltid använder).
Jag kommer absolut att köpa om den till fullpris!”

Testare 2 - på bild
Ålder: 32
Hudtyp: Normal
Recension: “ Retinol ville jag helst ha närmast huden så har nästan använt enbart denna dom dagar jag använt oljan.

Hade hoppats se lite mer "glow" och om man får önska, såklart mindre fina linjer. Då jag inte hade någon direkt problemhy sen innan är det svårt att se om det gjort någon större skillnad, men i och med att sommarglowet nu är helt borta känns det tyvärr nästan tvärtom. Om jag dock måste välja 1 produkt med retinol, hade jag nog inte köpt om just denna till fullt pris.”

Betyg: 3,5/5

Köp Maggie by Kakan Retinol oil här - reklamlänk


Illustrationer av Not Your Créme