Maggie By Kakan Niacinamide serum

Maggie By Kakan Niacinamide serum
Det stora Niacinamide-testet, recension av Maggie By Kakan Niacinamide serum


Om Maggie By Kakan Niacinamide serum: Serum som ger jämnare och klarare hud, motverkar pigmenteringar och rodnad, samt återfuktar och stärker huden. Niacinamide 20% jämnar ut hudtonen, minskar porernas synlighet, reparerar UV-skador, ökar hudens elasticitet och stärker hudbarriären. Tranexamsyra jämnar ut hudtonen, samt motverkar och reducerar pigmenteringar. D-panthenol tillsammans med lakritsrot återfuktar, lugnar, och stärker hudens barriär. Oparfymerad.
‌‌
Prisklass: Mellan
Betyg: 4/5

Maggie By Kakan Niacinamide serum

500 kr/30 ml, 16,6kr/ml

Köp Maggie By Kakan Niacinamide serum här


‌‌
‌Recension av Maggie By Kakan Niacinamide serum

Före och efter 8 veckors användning av Maggie By Kakan Niacinamide serum

‌Testare 1 - på bild
Ålder: 32
Hudtyp: Kombinerad
Recension: Jag är 32 år och har blandad hy, har testat lite niacinamide-produkter innan men inte märkt så mycket skillnad. Förpackningen är så fin och gullig så man dör och pipetten gör att den känns lyxigt och fräsch.

Produkten är som en tunn genomskinlig gel utan doft som känns väldigt mysig på huden och sjunker in snabbt. Har använt produkten 1-2 gånger dagligen  och upplevde lite breakouts i början av perioden. Mina förväntningar var att hudtonen skulle bli jämnare och minska porer, vilket jag tycker att den levt upp till! Min hy känns liksom "klarare".

Skulle dock påstå att den behövde lite extra fukt som komplement. Det finns gott om produkt kvar fortfarande så jag fortsätter att plaska på denna ett tag till. Och jag hade absolut köpt om den till fullpris :) Heja Kakan!

Testare 2
Ålder: 35
Hudtyp: Normal
Recension: Jag som testar är 35 år och har en normal hudtyp. Är van niacinamide-användare sedan tidigare - ingrediensen håller mina hormonella finnar på hakan borta. Har använt produkten varje dag sedan dag ett och har inte haft några invänjningsproblem.

Produkten jag testat är härlig - luktar inget, sjunker bra in i huden och är i en lyxig rosa glasflaska. Ska även hjälpa mot pigmenteringar men det har jag inga så kan inte uttala mig om effekten. Under testperioden har jag inte fått några hormonella finnar så produkten levererar lika bra som mitt vanliga niacinamideserum. Kan inte se någon skillnad på hudstruktur eller liknande men det hade jag heller inte väntat mig.

Det enda jag har att invända på är priset - jag tycker jag får samma effekt av andra niacinamideserum till lägre pris


Betyg: 4/5‌
‌‌
‌Köp Maggie By Kakan Niacinamide serum här - reklamlänk


‌Illustrationer av Not Your Créme