La Roche-Posay Niacinamide 10 Serum

La Roche-Posay Niacinamide 10 Serum
Det stora Niacinamide-testet, recension av La Roche-Posay Niacinamide 10 Serum

Om La Roche-Posay Niacinamide 10 Serum: Ett serum med 10 % niacinamid och hyaluronsyra som återfuktar och motverkar synligheten av pigmentfläckar på huden.
‌‌
Prisklass: Mellan
Betyg: 2/5

La Roche-Posay Niacinamide 10 Serum

398 kr/30 ml, 13,3 kr/ml

Köp La Roche-Posay Niacinamide 10 Serum här


‌‌
‌Recension av La Roche-Posay Niacinamide 10 Serum

Före och efter 8 veckors användning av La Roche-Posay Niacinamide 10 Serum

‌Testare 1
Ålder: 27
Hudtyp: KombineradRecension: Serumet känns oerhört återfuktande och gjorde mitt ansikte väldigt mjukt och lent. Jag märkte förändring gällande min pigmentering eller porer. Den kommer i en mörkare flaska med pipett och eftersom att serumet är tjockare så kladdade det en del utöver det så rullade det sig!!! Även när jag plockade bort alla andra produkter jag använt successivt och försökt utgöra vad som varit boven, så är det serumet som rullat sig vilket också gjort att jag fått uthärda prövoperioden. Jag har faktiskt inte köpt om produkten oavsett vilket pris den såldes till.

Testare 2
Ålder: 44
Hudtyp: Torr / Rosacea
Recension: Jag som testar är 44år och min hudtyp är Rosacea/torr. Hade inte testat niacinamid tidigare, men testade från ett annat märke efteråt för att utesluta om det var niacinamid som jag reagerade på.

Produkten kommer i en fin lila lite genomskinlig flaska med en pipett till. Texturen är lite tjock & trögflytande, vilket gör att det går åt mycket produkt och mycket blir kvar i röret på pipetten

Jag hoppades att produkten skulle ge mig en bättre hudbarriär, mer fukt, jämnare hudton och minska ålderstecknen.

Istället blossade min rosacea upp, jag fick 2 blåsor i utkanten på ögonlocket trots att jag inte använt produkten där.  Jag avvaktade några dagar och provade sedan att applicera produkten varannan och var tredje dag. Produkten gav reaktioner på alla tre försöken. Då produkten inte fungerade på mig så vet jag inte om den lever upp till vad den utlovar.

Betyg: 2/5‌
‌‌
‌Köp La Roche-Posay Niacinamide 10 Serum
här - reklamlänk


‌Illustrationer av Not Your Créme