La Roche Posay - Hyalu b5

La Roche Posay - Hyalu b5
‌ ‌Recension av La Roche Posay - Hyalu b5

Om La Roche Posay - Hyalu b5: serumet innehåller två typer av hyaluronsyra, vitamin B5 och madecassoside. Hyalu B5 Serum är framtaget för att återfukta, strama upp huden och ge huden lyster.

Serumet har en mjuk och transparent geltextur och innehåller thermalskt källvatten och är testad även på känslig hud.

Prisklass: Mellan
Betyg: 2,5/5

La Roche Posay - Hyalu b5

329kr/30ml 13,3kr/ml

Köp La Roche Posay - Hyalu b5 - reklamlänkRecension av La Roche Posay - Hyalu b5

Före och efter 6 veckors användning av La Roche Posay - Hyalu b5

Testare 1 - på bild
Ålder: 31
Hudtyp: Normal/yttorr
Recension: Serumet har en bra konsistens som snabbt sjunker in i huden. Tycker också att det är hyfsat drygt. Tog lite mycket i början men insåg snabbt att det inte behövs mycket till ansiktet.

Jag tycker absolut att huden känns återfuktad och plumpad efter användning. Huden är inte lika yttorr, men jag kommer nog inte att köpa igen. Har testat andra serum jag gillar bättre som ligger något billigare i pris och gett mer glow.

Testare 2
Ålder:
32
Hudtyp: torr
Recension: Jag var superglad när jag fick detta serum! Mitt första intryck var doften,en red flag då jag aldrig använder produkter med parfym i till ansiktet. Konsistensen var härlig och gick snabbt in i huden. Jag fick en reaktion på (parfymen tror jag) produkten och fick brännande utslag  som sedan la sig. Jag försökte använda den i lager samt öka mängden produkt, men huden kändes fortfarande stram, jag har saknat mitt gamla serum.

Betyg: 2,5/5

Köp La Roche Posay - Hyalu b5 här - reklamlänk


Illustrationer av Not Your Créme