Klairs - Rich Moist Soothing Serum

Klairs - Rich Moist Soothing Serum
‌ ‌Recension av Klairs - Rich Moist Soothing Serum

Om Klairs - Rich Moist Soothing Serum: Ett serum som återfuktar ända ner till cellnivå, lugnar huden och ger en optimal fuktbalans. Detta silkeslena serum minimerar yttorrhet, samtidigt som det dämpar irritationer. Absorberas snabbt för maximal fukt och lindring till stram hud. Lakritsrot lugnar och jämnar ut hudtonen, medan vitamin E och aloe vera lugnar och reparerar. Passar alla hudtyper, särskilt känslig hud.

Prisklass: Budget
Betyg: 4/5

Klairs - Rich Moist Soothing Serum

429kr/80ml 5,3kr/ml

Köp Klairs - Rich Moist Soothing Serum här - reklamlänkRecension av  Klairs - Rich Moist Soothing Serum

Före och efter 6 veckors användning av Klairs - Rich Moist Soothing Serum

Testare 1 - på bild
Ålder: 22
Hudtyp: Kombinerad
Recension: Jag som testar är 22 år gammal och har kombinationshy.

Det är en tjockare, nästan lätt gelé-aktig konsistens på Klairs Rich Moist serum. Det har en plastig doft, men den är inte så stark.

Jag upplever  att man måste använda väldigt mycket serum, och klappa in i många lager, för att uppnå det fullt återfuktade känslan. Det är en stor förpackning på 80 ml, men det räckte med nöd och näppe alla 6 testveckor.

Det har hållit huden i bra skick nu när det blivit kallare. Serumet lever verkligen upp till sina claims, vilket är att lugna och återfukta huden. Det gör den onekligen, och min hud har känts väldigt balanserad under testets gång. Det är ett jättebra serum, som gör precis vad det ska göra.

Det trillar nästan över på 5 poäng, men jag hade önskat att det var lite drygare för att kunna ge full pott. Jag kommer köpa det igen i framtiden, men nog när det dyker upp en rabatt.


Testare 2
Ålder: 26
Hudtyp:Kombinerad, yttorr
Recension: Jag är 26 år gammal, har en kombinerad hudtyp, med lätt att få finnar, ofta yttorr. Serumet har en väldigt lätt konsistens som snabbt sjunker in i huden. Förpackningen är stor och har väldigt många ml för priset och är dessutom väldigt dryg, ingen speciell doft som jag märkt av.

Jag upplevde innan denna kyla att den absolut gav mig tillräckligt med fukt. Haft serumet förut och under sommar, höst och vår är detta ett serum som passar mig alldeles utmärkt! Men jag är också  väldigt torr såhär års och behöver väldigt feta toners/serum/krämer.

Jag hade lätt köpt denna till fullpris! Den hade fått 5/5 om den hade gett min hy tillräckligt med fukt även under vinterhalvåret.

Betyg: 4/5

Köp Klairs - Rich Moist Soothing Serum här - reklamlänk