Jorgobé Niacinamide Serum

Jorgobé Niacinamide Serum
Det stora Niacinamide-testet, recension av Jorgobé Niacinamide Serum

Om Jorgobé Niacinamide Serum: Ett högkoncentrerat och näringsrikt serum som är utvecklat för att återskapa hudens naturliga balans. Hudtonen jämnas ut och hudstrukturen blir slätare medan pigmentfläckar och rodnader reduceras. Huden skyddas och lugnas, blir fastare och porstorleken minskar. 4% Niacinamide
‌‌
Prisklass: Budget
Betyg: 3,5/5‌

Jorgobé Niacinamide Serum

249 kr/50 ml , 5 kr/ml

Köp Jorgobé Niacinamide Serum här


‌‌
‌Recension av Jorgobé Niacinamide Serum

Före och efter 8 veckors användning av Jorgobé Niacinamide Serum

‌Testare 1
Ålder: 26
Hudtyp: Torr
Recension: Produkten kommer i en tub, jag gillar den geliga konsistensen känslan på huden. Jag ser skillnad på porerna och pigmentfläckarna men kanske inte så stor skillnad som jag hoppades på.

Tror att någon med större porer och mer blandhy skulle betygsätta den högre än mig. Produkten är dryg och jag hade kunnat köpa om den till fullpris om jag någon gång skulle få problem med stora porer.

Före och efter 8 veckors användning av Jorgobé Niacinamide Serum

Testare 2
Ålder: 23
Hudtyp: Kombinerad
Recension: Jag som testat är 23 år, har en kombinerat hudtyp. Torrare hud på kinder och kring käkben samt oljigare kring t zon. Jag har använt Niacinamide tidigare, dock ingen van och trogen användare. sporadiskt och i mix av annat.

Serumet kommer i en praktisk vit tub, här behöver ingen produkt gå förlorad. Serumet är ett doftfritt krämigt och geleaktigt. Det är ett ganska tjockt serum men lägger sig fint på huden och jag upplever att det absorberas snabbt och lätt av min hy.

Jag hade hört mycket om detta serum så mina förväntningar var ganska höga. En Royce Rolls till priset av en Peugeot. En produkt som skulle ge min hud bounce, få porerna att upplevas mindre, återfukta och jämna ut.

Min hud har älskar serumet från första stund. Tog det försiktigt i början, men trappade snabbt upp till att använda det både morgon och kväll. Trots flitig användning i drygt 8 veckor har jag mer än hälften av serumet kvar.

Jag tycker mig både se och känna skillnad på min hud. Mer lyster, jämnare hudton och absolut mer återfuktad. Mina porer har som suddats ut.

Jag är mycket nöjd och produkten har levt upp till mina förväntningar. Fantastisk produkt till ett fantastiskt pris.

Betyg: 3,5/5‌
‌‌
‌Köp Jorgobé Niacinamide Serum
här - reklamlänk


‌Illustrationer av Not Your Créme