Geek & Gorgeous A-Game 10

Geek & Gorgeous A-Game 10

Geek & Gorgeous A-Game 10

Pris: 199kr 30ml 6,63/ml

Om Geek & Gorgeous A-Game 10: En silkeslen och lätt kräm som innehåller en hög styrka av retinal som hjälper mot alla tecken på åldrande samtidigt som den är skonsam mot huden. Retinal är "storebror" -molekylen hos den mer kända anti-aging superstjärnan, retinol. Retinol behöver två metaboliska omvandlingssteg för att nå den aktiva formen, retinsyra (aka tretinoin), är retinal den direkta föregångaren, bara ett omvandlingssteg från den aktiva formen som hudcellerna förstår A-Game är ett anti-ageing must-have, men den är också jättebra som en produkt för minskning av pigmentering, såväl som att hjälpa akne-benägen hud. När det gäller styrka och kunskap skulle Geek & Gorgeous jämföra sitt 0,1% retinal serum med styrkan och kunskapen hos en 1% retinolprodukt men med mindre risk för irritation och möjligen snabbare resultat.

Prisklass: Budget

Recension av Geek & Gorgeous A-Game 10

Före och efter 3 månaders användning av Geek & Gorgeous A-Game 10 

Testare 1
Ålder:39
Hudtyp: Kombinerad
Recension: "Det gick smidigt att vänja in den och jag använder den nu varje kväll.
Jag hade nog inte så höga förväntningar av a-game, såg den som en budgetvariant med låg retinolhalt. Den har överraskat med jämnare hy och lyster, men utan några dramatiska effekter. Som budgetalternativ är den ett bra val"

Testare 2
Ålder: 30
Hudtyp: Kombinerad
Recension: “Produkten kommer i en bra förpackning med pump, vilket gör det lätt att dosera. Konsistensen är tunn och rinnig.  

Till en början så upplevde jag att jag mer rodnad i huden, men det la sig i takt med att mina hud blev mera van. Jag hade ingen större upplevelse av denna produkt, Produkten gör så min hud känns lite mattare än vanligt, så har fått boosta med extra essence och eller e-vitamin masken.  

Jag skulle inte rekommendera denna produkt, och jag skulle inte rekommendera den till fullpris även om den är relativt billig."

Betyg: 2/5

Köp Geek & Gorgeous A-Game 10 här


Illustrationer av Not Your Créme