Vinnaren - Exuviance Vespera Bionic Serum

Vinnaren - Exuviance Vespera Bionic Serum
Recension av Exuviance Vespera Bionic Serum

Om Exuviance Vespera Bionic Serum:
har bevisade fördelar inom hudföryngring, bekämpning av fria radikaler och intensiv fuktgivning. En kraftfull blandning av PHA, vitamin A, C och E, havsväxter samt extrakt från grapefrukt, teamar upp sig för att minska synliga tecknen på åldrande. Som om inte det vore nog skyddas även huden från miljöpåverkan med super-antioxidanter samtidigt som hudtonen förbättras och blir klarare.

Betyg: 4,5/5
Prisklass: Mellan

Exuviance Vespera Bionic Serum

699kr/30ml 23,3kr/ml

Köp Exuviance Vespera Bionic SerumRecension av Exuviance Vespera Bionic Serum

Före och efter 6 veckors användning av Exuviance Vespera Bionic Serum

Testare 1
Ålder: 32
Hudtyp: Kombinerad
Recension: Efter att ha läst om serumet var jag så ivrig att börja använda det att jag glömde bort att ta en förebild.

Vid första anblick slogs jag av att serumet doftade en hel del parfym, lite citrus. Serumet innehåller även aha och pha, vilket min hud kan uppskatta i lagom dos.

Serumet känns rikt på huden, ger ett instant glow och återfuktar rikligt. Vill en åt glowet är detta den rätta produkten. Serumet sjunker in fint i huden men glowet behålls hela dagen. Jag blev så peppad på produkten och använde den varje dag. Dock blev det för mycket för min hy, gissar att det är en kombination av den rika återfuktningen, syrorna och den tillsatta parfymen.

Älskar hur återfuktad och plumpad huden känns. Serumet är otroligt drygt och jag skulle absolut köpa om serumet om parfymen togs bort från inci listan.


Testare 2 - På bild
Ålder: 50
Hudtyp: Normal

Recension:Serumet har en tjockare genomskinlig konsistens, doftar gott och är enkel att applicera. Den kan med fördel användas runt ögonen.

Jag hade inte så höga förväntningar då jag använder toner eller essence sedan tidigare. Tänkte lite att hur mycket skillnad kan den göra?

Första veckan tyckte jag att huden protesterade, fick lite finnar och kände inte igen huden. Backade lite och applicerade varannan dag o enbart kväll någon vecka, men sen återgick jag till morgon och kväll.

Jag blev väldigt positivt överraskad av produkten redan från början. Den ger en otroligt fin lyster! Huden känns återfuktad med en gång. Nu efter att ha använt den ett tag är jag fortfarande lika förtjust. Trots att det är vinter har jag inte ens märkt av att huden behöver extra fukt eller behövt ändra rutin, huden är välmående och plumpad, återfuktad.

Jag har använt morgon och kväll och 1/4 kvar. Jag är väldigt nöjd med serumet, överraskad över hur härlig den är och just att den ger så mycket lyster tycker jag är väldigt härligt! Överlag mycket nöjd!

Betyg: 4,5/5

Köp Exuviance Vespera Bionic Serum här - reklamlänk


Illustrationer av Not Your Créme