Exuviance - Retinol Serum

Exuviance - Retinol Serum

Exuviance - Retinol Serum 

Pris: 699kr 30ml 23,3kr/ml

Köp här

Om Exuviance - Retinol Serum: Super Retinol Concentrate är ett koncentrat med retinol i kombination med NeoGlukosamin. Koncentratet stimulerar cellförnyelsen och förbättrar hudens spänst och volym. Sammansättningen minimerar fina linjer samt bidrar till en jämnare hudton.

Prisklass:Mellan

Recension av Exuviance - Retinol Serum

Före och efter 3 månaders användning av Exuviance - Retinol Serum

Testare 1 - på bild
Ålder:33
Hudtyp: Torr
Recension: “Ett doftfritt serum som kommer i en tub med pump, en svag gul ton med tjock textur.

Det sjunker in snabbt i huden och reagerar bra med mina andra produkter. Det gick lätt att vänja in produkten för daglig användning. Min har bara blivit torrare av serumet. Jag har därför maxat fuktserum och masker. Mina förväntningar på serumet var att få en klarare hud med mer lyster, mindre linjer/rynkor samt mindre synliga pormaskar. Jag ser tyvärr inga resultat överhuvudtaget”

Testare 2
Ålder: 33
Hudtyp: Kombinerad
Recension: “Var otroligt peppad på att testa detta retinol-serum då jag gillar Excuviances produkter i övrigt. Retinolet kommer i en hygienisk och praktisk pump-tub, vilket jag uppskattar.

Själva serumet är trögt, krämigt och doftfritt. Det gick in bra i huden och fungerade bra ihop med både min hudvårds- och sminkrutin i övrigt. Jag önskade att retinolet skulle ge mig mer lyster och en jämnare hudton, vilket jag tyvärr inte tyckte att den gjorde.

När jag jämför min före- och efterbild ser nästan efterbilden värre ut, trots att jag varit försiktig. Kanske kan detta bero på att jag just nu har en väldigt "hormonell hud". Tyvärr tyckte jag inte att retinolen levde upp till mina förväntningar vad en retinol ska göra. Sett till priset blir detta tyvärr inte ett jättehögt betyg. Jag hade inte köpt det igen.."

Betyg: 3/5

Köp Exuviance - Retinol Serum här


Illustrationer av Not Your Créme