Emma S Treatment Niacinamide Formula

Emma S Treatment Niacinamide Formula
Det stora Niacinamide-testet recension av Emma S Treatment Niacinamide Formula

Om Emma S Treatment Niacinamide Formula: En multiverkande gelkräm framtagen för att synligt minimera porstorlek, jämna ut hudtonen, stärka hudbarriären och ge dig en klarare hy. Den innehåller även Hyaluronsyra och Salicylsyra som motverkar blemmor, återfuktar huden och ger en fin lyster. Parfymfri. Passar alla hudtryper och åldrar, inklusive känslig hy. Innehåller en halt av 4% Niacinamid (vitamin B3).
‌‌
Prisklass: Budget
Betyg: 3,5/5‌

Emma S Treatment Niacinamide Formula

179 kr/30 ml 6 kr/ml

Köp Emma S Treatment Niacinamide Formula här


‌‌
‌Recension av Emma S Treatment Niacinamide Formula

Före och efter 8 veckors användning av Emma S Treatment Niacinamide Formula

‌Testare 1
Ålder: 28
Hudtyp: Kombinerad
Recension: Jag som testar är 28 år och har en hud som är kombinerad, jag är framförallt fetare i hyn i t-zonen och på hakan. Min hy är väldigt reaktiv och den blir ofta röd i perioder, inte så att det sitter i under flera veckor men snarare under en dag för att sedan återgå till det mer normala.

Produkten är en vitfärgad gel utan doft som kommer i en tub.

Jag har fått mindre porer, jämnare hudton och mina ärr från aknen på är inte lika röda som tidigare. Jag tycker absolut att produkten levererar på många av sina claims men jag ska inte sticka under stolen med att jag hade hoppats på ännu mer förbättringar i mina märken/ärr.

Jag tycker inte att produkten återfuktar tillräckligt för att hoppa över ett fuktserum, men då får man såklart också ha i åtanke att jag har använt den under kallare månader.

Jag har använt den morgon och kväll och har fortfarande kvar för ca en månad tillJag hade absolut kunnat tänka mig att köpa produkten till fullpris!

Testare 2
Ålder: 46
Hudtyp: Torr / känslig
Recension: Jag som testar är 46 år och  har en torr hy, emellanåt känslig, och ingen erfarenhet av niacinamide sedan tidigare. Neutral gelkonsistens som snabbt går in i huden.När jag blev tilldelad produkten hoppades jag på ett ”friskare” första intryck. En mer jämn och slät hy vilket jag upplever att jag fått på vissa delar av ansiktet men inte hela. Hade behövt mer fukt nu när det är rått och kallt.

Hade inga problem med invänjning och tuben är dryg. Efter daglig användning under 8 veckor finns produkt kvar. Hade nog ändå valt en ”rikare” produkt om jag skulle köpa till fullpris.

Betyg: 3,5/5‌
‌‌
‌Köp Emma S Treatment Niacinamide Formula  
här - reklamlänk


‌Illustrationer av Not Your Créme