Det stora rengöringstestet - Dr. Ceuracle Pro Balance Pure Cleansing Oil

Det stora rengöringstestet - Dr. Ceuracle Pro Balance Pure Cleansing Oil
Det stora rengöringstestet - Dr. Ceuracle Pro Balance Pure Cleansing Oil

Om Dr. Ceuracle Pro Balance Pure Cleansing Oil: Pro Balance Pure Cleansing Oil är en mild oljerengöring tar effektivt bort smink och överflödig olja från huden och lämnar den mjuk och återfuktad. Den är formulerad med Phyto G.Fer-kefir (en hudvänlig jäst) som lindrar inflammation samt ett "5 Probiotics Complex" vilket består av fem stycken goda bakteriearter (probiotika) samt naturliga vegetabiliska oljor från olika växter. Den innehåller även 44% solrosfröolja och även macadamianötolja vilka är fulla med antioxidanter som förhindrar tidiga tecken på åldrande. Olivolja och ängkrasseolja tar bort gamla hudceller och ger en klar hudton medan jojobaolja lugnar irritationer i huden.

Prisklass: Mellan
Betyg: 4/5

Dr. Ceuracle Pro Balance Pure Cleansing Oil

329 kr 155 ml 2 kr/ml

Köp här - reklamlänk

Recension av Dr. Ceuracle Pro Balance Pure Cleansing Oil

Testare 1
Ålder: 25
Hudtyp: Blandhy med tilltäpptheter
Recension: Jag gillar rengöringen. Den funkar som enda rengöring men tycker det behövs två gånger för att få bort allt, speciellt med mycket solskydd på. Jag föredrar en gång av denna och sedan följa upp med en vattenbaserad rengöring.

Om man har mycket ögonmakeup tycker jag att den lägger sig som en hinna i ögonen, men inte på huden.

Huden känns återfuktad efteråt, men jag känner ingen skillnad på huden åt endera håll sedan jag började med produkten. Jag kan tänka mig köpa om den, men tycker det finns billigare mer dryga rengöringar”

Testare 2
Ålder: 33
Hudtyp: Torr och känslig
Recension: “Rengöringen är väldigt lös och skvätter vid pump om man inte är försiktig samt rinner runt i handen. När jag väl gnuggar den mellan händerna och tar i ansiktet riktigt smälter den och ger en sån härlig känsla i ansiktet under rengöringen. Både smink och solskyddsfaktor smälter bort, rengöringen är lätt att skölja bort och lämnar ingen oljig hinna på huden.

Jag har provocerat och gnuggat ögonen mer än man kanske bör men det svider inte överhuvudtaget. Rengöringen har en väldigt mild doft som känns fräsch under rengöringen. Jag tycker produkten tar slut liiiite väl snabbt och skulle inte vilja kalla den dryg, dessutom får jag ut mer produkt än jag vill ha. 1,5 pump hade varit optimalt men lite svårt att få till lagom mängd så blir alltid lite mer än vad jag önskar.

Jag har en känslig hy som lätt blir röd och reagerar på nya produkter och denna har jag upplevt som väldigt snäll mot min hy. Den lämnar huden mjuk och smidig efteråt och inte upplevt någon irritation alls. Huden känns dessutom väldigt ren och fräsch efter rengöring. Jag har testat att vara utan produkter efter rengöring för att känna känslan efter någon timme och upplever inte att huden känns stram.

Jag skulle absolut kunna tänka mig att köpa produkten men skulle då använda den som steg ett i en dubbelrengöring.”
Betyg: 4/5

Köp Dr. Ceuracle Pro Balance Pure Cleansing Oil här - reklamlänk


Illustrationer av Not Your Créme