Dr. Ceuracle Hyal Reyouth Ampoule

Dr. Ceuracle Hyal Reyouth Ampoule
Recension av Dr. Ceuracle Hyal Reyouth Ampoule

Om Dr. Ceuracle Hyal Reyouth Ampoule: Ett serum som innehåller sex olika typer av hyaluronsyra som återfuktar torr hud på djupet. Den har en géle-textur som absorberas snabbt och bidrar med intensiv återfuktning och näring samtidigt som B5-vitamin och B3-vitamin stärker hudens fuktbarriär för att säkerställa att huden håller sig återfuktad.

Prisklass: Budget
Betyg: 4/5

Dr. Ceuracle Hyal Reyouth Ampoule 

399kr/50ml 8 kr/ml

Köp Dr. Ceuracle Hyal Reyouth Ampoule här - reklamlänkRecension av Dr. Ceuracle Hyal Reyouth Ampoule

Före och efter 6 veckors användning av Dr. Ceuracle Hyal Reyouth Ampoule 

Testare 1 - på bild
Ålder: 29
Hudtyp: Torr
Recension: Jag som testar är 29 år och har en hud som är torr med tilltäpptheter.

Det är ett gelliknande serum med en tjockare konsistens. Något som jag gillar då det känns som att man får mer fukt.

Den har absolut blivit en av mina favoriter som förekommer ofta i min rutin. Jag gillar hur den känns tjock på huden men att den ändå går in och inte ligger som ett täcke på huden.

Mina förväntningar var att den skulle klara av min torra hud under vintern, och det gör den helt klart! Min hud har fått mer glow och andra har kommenterat det! Tycker den är en av de bättre fuktserum jag testat.

Den är dryg, har cirka halva flaskan kvar efter 1 månad, och då har jag använt den 2 gånger per dag och ibland flera lager.

Skulle säga att den lever upp till vad den ska göra och speciellt utifrån priset. Är en favorit och kommer definitivt köpa igen. Även om jag älskar att prova olika sorter så är det här en jag återkommer till helt klart!

Testare 2
Ålder: 41
Hudtyp: Kombinerad
Recension: Applicerar jag serumet i lager rullar det, men min hud har fått sitt livs återfuktning Dock hade jag önskat att den var utan doft. Huden känns konstant ultramjuk. Plumpig och elastisk. Ålderslinjer minskade en aning. Produkten lever upp till sin beskrivning. Den är dryg och prisvärd. Jag hade gärna köpt den om igen om den var utan doft.Köp Dr. Ceuracle Hyal Reyouth Ampoule här - reklamlänk


Illustrationer av Not Your Créme