Det stora rengöringstestet - Skintreat Oat Oil + Vitamin E Cleansing Balm

Det stora rengöringstestet - Skintreat Oat Oil + Vitamin E Cleansing Balm
Recension av Skintreat Oat Oil + Vitamin E Cleansing Balm

Om Skintreat Oat Oil + Vitamin E Cleansing Balm: Ett djupt vårdande ansiktsrengöring i form av ett balm som rengör huden på djupet. Löser försiktigt upp orenheter, överskott av talg och eventuella oljebaserade orenheter som make up eller solskyddsprodukter.

Prisklass: Budget
Betyg: 3,5/5

Skintreat Oat Oil + Vitamin E Cleansing Balm

149 kr 75 ml 1,98 kr/ml

Köp här - reklamlänk

Recension av Skintreat Oat Oil + Vitamin E Cleansing Balm

Testare 1
Ålder: 24
Hudtyp: Torr och känslig
Recension:  Produkten har en trevlig formula, den appliceras som en tjock balm, är mycket dryg och tvättas enkelt bort med ljummet vatten. Jag tycker att rengöringen fungerar bra för att avlägsna smuts och produkter från huden, däremot inte kring ögonen. Jag har känsliga ögon och produkten orsakade irritation.

Produkten är snäll mot huden och passar mig väldigt bra som är både känslig och torr. Den är möjligen lite tung nu under sommaren då jag inte är lika torr men har fungerat okej ändå. Efter att man tvättat av rengöringen känns huden ren men samtidigt återfuktad vilket är ovanligt för min hy som ofta blir stram och torr efter rengöring.

Första veckan när jag använde rengöringen fick jag acneutbrott, men det är vanligt att det sker när jag provar nya produkter. Nu har huden vant sig vid produkten.

Jag skulle absolut rekommendera denna rengöring till andra och framförallt till personer med känslig och torr hy. Jag kommer köpa den igen!

Testare 1
Ålder: 37
Hudtyp: Oljig med tilltäpptheter
Recension: "Produkten är otroligt tjock och svar att klämma ur tuben.När jag testar att tvätta av smink med den och masserar vid ögonen svider den otroligt mycket, både i ögonen och på huden runt.

Jag har en tendens att vara känslig just runt ögonen, men detta är något i extra. Ögonvitorna är knallröda efter och huden omkring ömmar och stramar. Dag 5 börjar den även svida i resten av ansiktet och jag känner mig konstant öm. Dag 8 väljer jag i samråd med Lina att avsluta testet då Ömheten tilltar. 4 dagar efter med bara lugnande och välbekant hudvård är ömheten borta."

Betyg: 3,5/5

Köp Skintreat Oat Oil + Vitamin E Cleansing Balm här - reklamlänk


Illustrationer av Not Your Créme