Det stora rengöringstestet - MAGGIE by Kakan Cleansing Balm

Det stora rengöringstestet - MAGGIE by Kakan Cleansing Balm
Det stora rengöringstestet - MAGGIE by Kakan Cleansing Balm

Om MAGGIE by Kakan Cleansing Balm: Rengöringsbalm som löser upp makeup, rengör, vårdar och exfolierar huden. Innehåller mjukgörande, närande, aktiva vegetabiliska oljor från solros, oliv, raps och havre i kombination exfolierande syror (AHA + BHA) och peelande silicakorn. Balmet smälter vid applicering. Mild doft av trä och peppar.

Prisklass: Lyx
Betyg: 3,5/5

MAGGIE by Kakan Cleansing Balm

480 kr, 100 ml 4,8kr/ml

Köp här - reklamlänk

Recension av MAGGIE by Kakan Cleansing Balm

Testare 1
Ålder: 28
Hudtyp: Normal
Recension: "Rengöringen är tjock i burken, nästan som ett vax, men när man värmer upp den i huden smälter den till ett mjukt balm med små, icke riviga, peelande korn. Man ska ej använda den kring ögonområdet, och man kan gärna låta den sitta på huden lite längre som mask. Den känns tjock och härlig på huden, luktar gott och det känns bra att massera runt den i ansiktet trots kornen. När man sköljt eller torkat bort balmet känns det som att det ligger kvar en "hinna", men inte en obehaglig och oljig hinna, utan mer en återfuktande/mjukgörande kompis som ligger kvar och gör att man trots den ganska aktiva produkten känner sig återfuktad. Jag känner alltså inte att jag behöver tvätta bort denna "hinna" med en till tvätt eftersom jag gillar känslan.

När jag bara haft SPF tycker jag att den gjort sitt som enda rengöring, men när jag har smink kring ögonen behöver jag komplettera med ett micellärvatten och/eller en vattenbaserad rengöring eftersom jag ej använt balmet kring ögonen pga. de aktiva ingredienserna. Detta, tillsammans med faktumet att den är lite för aktiv för mig att använda varje dag, gör att jag ej kommer kunna ersätta mitt gamla cleansing balm med Maggie, men oj vad jag ändå vill ha henne i mitt liv. Speciellt under svettiga sommardagar när man haft mycket SPF och svettats så har jag längtat hem till min balm för att känna att jag verkligen får en storstädning av ansiktet och framförallt porerna. Jag tycker produkten känns dryg, har kanske använt upp 1/6 under testet, och då har jag ändå lyxat till det med att köra på hals och dekolletage.

Oj, jag höll nästan på att glömma GLOWET. Vilket glow man får morgonen efter Maggie, huden LYSER! Jag tycker huden känns jämnare och lite lystrigare, jag tycker mina röda acneärr på kinderna minskat något, om det är produkten eller tiden är kanske svårt och säga, men huden har gillat Maggie, det vet jag! Jag kan absolut tänka mig att köpa produkten igen."
‌‌
Testare 2
Ålder: 48
Hudtyp: Kombinerad hud
Recension: "Jag har använt produkten som tvätt både med och utan smink. Fungerar lika bra för båda tvättar. Tar bort allt smink, men svider lite i ögonen. Neutral doft som luktar rent inget som inte stör.

Känns oljig och ger fukt när man lägger på rengöringen. Efter tvätt känns huden ej stram utan återfuktad. Fungerar nog bra till blandhy som jag har. Tyckte att jag märkte förändring i början av min hud men nu mer finnar, pormaskar i pannan och runt näsan. Tyvärr kommer jag nog inte köpa den igen. Men värd att prova om man gillar återfuktning och en oljigare rengöring som tar bort både makeup och solskydd."
‌‌
Betyg: 3,5/5

Köp MAGGIE by Kakan Cleansing Balm här - reklamlänk


Illustrationer av Not Your Créme