Det stora rengöringstestet - Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil

Det stora rengöringstestet - Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil
Det stora rengöringstestet - Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil

Om Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil: Gentle Black Deep Cleansing Oil är en mild men effektiv, oljebaserad ansiktsrengöring som passar alla hudtyper. Den har en allergivänlig formulering med vegetabiliska oljor som skonsamt rengör, återfuktar och skyddar. Svarta bönor balanserar talgproduktionen, medan svart sesamolja innehåller antioxidanter som skyddar och stärker hudbarriären. Svarta vinbär och fröolja berikar huden med viktiga mineraler och vitaminer.

Prisklass: Mellan
Betyg: 3/5

Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil

349 kr 150 ml 2,3kr/ ml

Köp här - reklamlänk

Recension av Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil

Testare 1
Ålder: 28
Hudtyp: Blandhy, yttorr och fet t-zon
Recension: “Oljan har en relativt lätt och rinnig konsistens. Känns skön på huden och tar bort smink och solskydd som den ska.

Den emulsifierar dåligt och känns som en kladdig sörja på huden när man adderar vatten. Med en tvättlapp är det lätt löst, men jag känner verkligen att jag vill ha en andrarengöring såhär på sommaren i alla fall. Och sen har vi doften. Stark blommig, nästan tvålig doft som tar sig in i munnen. Ögonen blir grumliga men i övrigt är den snäll mot huden, som inte känns uttorkad eller irriterad. Jag kommer dock inte köpa den igen då finns andra rengöringar som gör ett mer elegant jobb!”
‌‌
Testare 2
Ålder: 32
Hudtyp: Torr och känslig‌
Recension: “Överlag skulle jag säga att det är en bra rengöring, den får bort smink och solskydd men funkade tyvärr inte som enda tvätt för mig.

Det låg kvar en tunn hinna efter man tvättat bort den vilket min hud inte gillade. Det går bra att tvätta bort ögonsmink utan svid. Huden känns inte stram efter. Tyvärr slutade pumpen på flaskan funka efter 5-6 användningar så de va ganska tråkigt men jag skulle absolut kunna tänka mig köpa om den för att använda som första rengöring vid dubbelrengöring men inte på egen hand.”
‌‌
Betyg: 3/5

Köp Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil här - reklamlänk


Illustrationer av Not Your Créme