Det stora rengöringstestet - Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm

Det stora rengöringstestet - Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm
Det stora rengöringstestet - Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm

Om Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm: Lyxig rengöringsbalm med 100% naturliga dofter som löser upp makeup och dagliga orenheter. Dyrbar fläder i kombination med ros, mimosa och padina pavonica rengör på djupet, ger näring och smidighet för en strålande hy. Vårdar och mjukgör huden för en optimal upplevelse.

Prisklass: Lyx
Betyg: 3,5/5

Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm

629 kr 100g 6,29/gram

Köp här - reklamlänk

Recension av Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm

Testare 1
Ålder: 26
Hudtyp: Blandhy med tilltäpptheter
Recension: “Det starkaste intrycket är den starka lukten av eteriska oljor som faktiskt stör mig lite. Huden känns ren efter användning och balmet ligger inte kvar på huden men lämnar den något stram.

Tyvärr lyckas balmet inte helt avlägsna min vattenfasta mascara. I övrigt tycker jag att det är ett bra balm. Det är väldigt drygt och svider inte i ögonen.

På grund av den starka lukten och att det inte avlägsnade mascara ordentligt i kombination med priset kommer jag inte köpa en ny burk när den tar slut.”

Testare 2
Ålder: 39
Hudtyp: Torr och känslig
Recension: "Produkten lever upp till de förväntningar som jag har på en rengöring. Den tar effektivt bort smink och solskydd. Lämnar inte någon hinna och huden känns inte torr efteråt. Ett litet minus är att den kan svida något i ögonen. Jag har inte fått några problem med huden sedan jag började med denna så som tilltäpptheter etc, även då jag under denna period använt mkt solskydd. Om man är känslig för starka dofter så ska man nog se upp då den doftar starkt. Jag personligen gillar doften men det är såklart en smaksak.

Produkten kommer i en burk vilket jag tyvärr inte gillar helt, känns fräschare att inte behöva kladda runt med fingrar. Dock är den väldigt dryg. Den ska sedan tvättas av med en handduk vilket så klart bygger på den redan stora tvätthögen som man har med två småbarn. Samt så känns det inte helt ok i miljösynpunkt.

Överlag så gillar jag produkten, den gör sitt jobb, den luktar gott, är dryg och känns lyxig”

Betyg: 3,5/5

Köp Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm här - reklamlänk


Illustrationer av Not Your Créme