Dermaceutic - Activ Retinol 1.0

Dermaceutic - Activ Retinol 1.0

Dermaceutic - Activ Retinol 1.0

Pris: 659 kr 30ml 22kr/ml

Köp här - reklamlänk

Om Dermaceutic - Activ Retinol 1.0: Högeffektivt åldersmotverkande serum som innehåller 1% retinol komplex som stimulerar cellernas naturliga nybildning och minskar tecken på hudens åldrande, såsom linjer, rynkor och pigmenteringar. Innehåller även fuktgivande panthenol samt ett komplex av antioxidanterna C och E-vitamin. Resultatet blir en hud som ser yngre och fräschare ut med fin lyster.
Prisklass: Mellan

Recension av Dermaceutic - Activ Retinol 1.0

Före och efter 3 månaders användning av Dermaceutic - Activ Retinol 1.0

Testare 1 - på bild
Ålder: 31
Hudtyp: Kombinerad
Recension: "Förpackning är en tub med pump som är enkel att använda. Färgen är gulbeige, texturen är fast men tunn och doften existerar typ inte. Jag har mycket kvar i tuben efter tre månader. Jag vande in den försiktigt, från 1 gång i veckan till 3 dagar som max.

Den är otroligt potent. Jag brukar inte reagera så starkt ens på starka syror, men jag fick röda blemmor och huden flagnade. Jag hade förväntningar på att få bort mina hormonfläckar efter graviditeten, vilket den fick. Otrolig produkt men inte för den fege!"

Testare 2
Ålder: 45
Hudtyp: Normal
Recension: "Lätt konsistens utan doft. Jag upplever den som dryg. Jag har använt den 4 dagar i veckan i tre månader och har gott om produkt kvar. Jag är van retinolanvändare och klarade mig utan någon reaktion.

Mina förhoppningar var att bli av med en del fina linjer och en pigmentfläck. Huden har fått ett väldigt fin lyster och känns friskare. Inga direkta resultat på linjerna men pigmentfläcken är definitivt mindre synlig. Jag kommer att fortsätta med denna produkt."

Betyg: 4,5/5

Köp Dermaceutic - Activ Retinol 1.0  här - reklamlänk


Illustrationer av Not Your Créme