Vinnaren - Common Clouds Cloud Patch

Vinnaren - Common Clouds Cloud Patch
Common Clouds Cloud Patch - recension

Om Common Clouds Cloud Patch: Ultratunna, nästan osynliga finnplåster är gjorda av vegansk hydrokolloid som skyddar huden mot klämsugna fingrar och snabbt minskar synligheten av mogna finnar. Den inre molnet är berikat med centella asiatica som lugnar huden och dämpar rodnad.

Common Clouds Cloud Patch

139 kr/paket 35 plåster 3,9kr/styck

Köp Common Clouds här - reklamlänkRecension av Common Clouds Cloud Patch

Före och efter Common Clouds Cloud Patch

Testare 1
Ålder: 29
Hudtyp: Kombinerad
Recension 1: Enkla att hantera! Paketet innehåller 35 plåster som räcker dig ett tag. Jag tycker det är väldigt prisvärt!

Jag hade relativt låga förväntningar på dessa då jag testat andra märken av denna typ av produkt tidigare men inte märkt någon större skillnad. Men dessa tycker jag har varit riktigt bra! Piltorna/finnarna är lugnare och ser mycket mindre inflammerade ut efter bara en natt med plåstret.

Det jag gillar mest är hur de verkligen lugnar huden och inte torkar ut som jag upplever att andra spot treatments kan göra. För en som inte kan låta bli att pilla så är också dessa väldigt bra, syns också väldigt lite!

Jag kommer absolut att köpa om dessa på nytt när paketet tar slut.

Testare 2
Ålder: 34
Hudtyp: Kombinerad
Recension: Tunna molnformade plåster som passar enstaka finnar eller månar för större kluster. Plåstrena appliceras på rengjord hud. Ovanpå applicerar jag smink som vanligt. Molnet syns knappt!

Efter en natt, eller dag med molnet på har plåstret sugit upp innehållet i finnen. Huden är märkbart lugnare. Över förväntan!
Jag kommer alltid ha ett paket plåster hemma framöver.

Betyg 5/5

Köp Common Clouds Cloud Patch här - reklamlänk


Illustrationer av Not Your Créme