Det stora rengöringstestet - Clinique take the day off cleansing balm

Det stora rengöringstestet - Clinique take the day off cleansing balm

Clinique take the day off cleansing balm

285kr 120ml 2,3kr/ml

Köp här - reklamlänk

Om Clinique take the day off cleansing balm: Mild makeupborttagning som tar bort även den mest hållbara makeup. Den kompakta balmen transformeras till en silkesmjuk, lätt olja vid applicering. Löser effektivt upp både ansikts- och ögonmakeup, fett och smuts. Utan att varken göra huden fet eller torka ut den.

Prisklass: Mellan
Betyg: 5/5

Recension av Clinique take the day off cleansing balm


Testare 1
Ålder: 37
Hudtyp: Torr
Recension: “En ny favorit helt klart. Clinique Take the day off gör verkligen sitt jobb. Den är enkel att applicera, rengör ordentligt och lämnar huden återfuktad och mjuk. Tar bort allt mitt smink lätt och lämnar ingen hinna efter sig. Jag upplever den som mild, doftlös och dryg. Ingen irritation i varken ögon eller på huden. Jag kan lätt tänka mig köpa den.”

Testare 2
Ålder:
42
Hudtyp: Normal
Recension: Den känns ungefär som kokosolja (i fast form) i konsistensen, men lite lättare. Doftar väldigt lite, har knappt tänkt på det men det är väl sådär fräscht lite lyxigt? Den emulgerar helt med vatten. Sköljs av helt och lämnar ingen hinna.

Den har funkat toppen i sommar med solskydd och mindre mängder smink, men tror absolut den klarar lite vad som helst i sminkväg. Svider ej. Kan vara lite tjorvig med linser som alla oljebaserade rengöringar dock.  Den har räckt bra med en omgång men det går att ta dubbelt utan att det känns helt smetigt efteråt.

Den är snäll, mild och effektiv. Min hud blir lätt torr men den här lämnar huden ren men ej oljig som vissa balms.

Huden har klarat sig väldigt bra i sommar med denna som enda rengöring. Märker kanske ingen skillnad egentligen men huden mår bra! Har sluppit hormonella utbrott också, oklart om det kan creddas rengöringen men vem vet. Väldigt dryg, har under testet använt upp ⅓ men då har jag varit rätt frikostig vid applicering. Kommer mycket troligtvis köpa igen!


Betyg: 5/5

Köp Clinique take the day off cleansing balm här - reklamlänk


Illustrationer av Not Your Créme