Beauté Pacifique - Serum Symphonique

Beauté Pacifique - Serum Symphonique
‌ ‌Recension av Beauté Pacifique - Serum Symphonique

Om Beauté Pacifique - Serum Symphonique:
Ett djupt återfuktande serum som förbättrar hudens egen fuktbindande kapacitet. Innehåller två aktiva typer av hyaluronsyra, glycerin och peptider som tillsammans bidrar med fukt och förbättrar hudens egen produktion av hyaluronsyra. Milt exfolierande egenskaper gör även att ingredienserna kan penetrera djupt ner i huden. Resultatet blir en jämnare fuktbalans i huden med ökad volym och lyster.

Prisklass: Lyx
Betyg: 2,5/5

Beauté Pacifique - Serum Symphonique

885kr/30ml 29,5kr/ml

Köp Beauté Pacifique - Serum Symphonique - reklamlänkRecension av Beauté Pacifique - Serum Symphonique

Före och efter 6 veckors användning av Beauté Pacifique - Serum Symphonique

Testare 1
Ålder: 27
Hudtyp: Torr
Recension: Jag är 27 år gammal och min hudtyp är torr och något känslig, reagerar ibland på nya produkter men oftast inte. Får ibland ett par finnar i samband med mens.

Jag förväntade mig framförallt att min torra hy skulle hållas återfuktad och plumpad!  Min hud har dessvärre inte reagerat väl på produkten. Det kan givetvis bero på att vädret under denna period också varierat och framförallt blivit kallare. Jag har varit ännu torrare än vanligt, fnasat mellan ögonbrynen, i pannan och på kinderna, den har stramat och blivit röd och knottrig framförallt på kinderna. Min hudbarriär känns svagare?

Jag har också upplevt att jag fått fler utbrott av finnar vilket jag inte brukar få vanligtvis, förutom vid mens. Jag har längtat efter att få återgå till Cosrx Essence, för att vara ärlig.  Jag tycker därmed inte att produkten levt upp till sina förväntningar

Jag skulle absolut inte köpa den till fullpris och den har inte levt upp till sina förväntningar. Den har däremot varit dryg, otroligt dryg! Den räcker länge trots gedigen användning under dessa veckor.

Så om man provar produkten och tycker om den tror jag att man skulle kunna anse att den är värd sitt vanligtvis höga pris!

Testare 2 - På bild
Ålder: 35
Hudtyp: Kombinerad hy
Recension: Jag är 35, har en blandad hud, fet T-zon men yttorr. Använt flera olika fuktserum, de flesta med ”nja”-resultat.

Serumet är totalt doft- och färgfritt. Flaskan ganska icke-exklusiv i glas, pumppipetten gör det lätt att dosera. Upplevs ganska dryg - på 6 v har jag använt knappt halva flaskan och inte snålat. På huden initialt lite klistrig, men sjunker relativt snabbt in.

Lugn känsla, ingen irritation. Glowig, utan att man ser svettig ut. Ingen invänjningsperiod, huden har inte reagerat negativt trots att jag började använda både morgon och kväll från start. Upplever huden som återfuktad och mjuk under denna prövande månad i övergång höst-vinter (huden extremt utsatt) och tycker därför serumet ändå klarar mycket, men kräver exfoliering och fuktkräm för att hålla yttorrhet helt borta.

Någon anti-age-effekt upplevde jag inte, men det tror jag inget fuktserum kan leverera till en utarbetad småbarnsmorsa. Allt som allt ett snällt, doftfritt och återfuktande serum - inte ”wow”, men stabilt. Jag hade inte köpt till fullpris mellan 800-900 kr, däremot hade jag köpt igen med en liten rabatt, så pass bra tyckte jag ändå det var.

Köp Beauté Pacifique - Serum Symphonique här - reklamlänk


Illustrationer av Not Your Créme