Det stora rengöringstestet - Banila co clean it zero

Det stora rengöringstestet - Banila co clean it zero
Det stora rengöringstestet - Banila co clean it zero

Om Banila co clean it zero: Clean it Zero 3-in-1 Cleansing Balm Original är en allergivänlig rengöringsprodukt som förvandlas från en kolsyreliknande balsamstruktur till en slät olja när den appliceras på huden. Utvecklad för att ta bort även vattenfast makeup och alla hudens orenheter i endast ett steg. Zero Balance-tekniken rengör på djupet utan att dra bort hud och lämnar den återfuktad och fräsch.

Prisklass: Budget
Betyg: 4,5/5

Banila co clean it zero

319 kr 180 ml 1,7kr/ml

Köp här - reklamlänk

Recension av Banila co clean it zero

Testare 1
Ålder: 36
Hudtyp: Blandhy med tilltäpptheter
Recension: “Den smälter fint på huden och tar bort allt! Svider absolut ingenting i ögonen vilket ofta rengöringar gör för mig så det är absolut ett plus. Den ligger inte heller kvar på huden efter tvätt och skulle absolut funka som enda rengöring. Luktar något men kan inte avgöra vad, ingen doft som stör alls.

Det krävs inte mycket för att få bort allt så burken räcker länge. Huden känns väldigt rengjord men ändå mjuk och återfuktad. Jag märker att jag får mindre små finnar och min hud är inte lika tilltäppt då jag nu faktiskt får bort allt smink och solskydd. Jag är fast vid denna och kommer absolut köpa den igen.“

Testare 2
Ålder: 52
Hudtyp: Kombinerad
Recension: “Produkten känns otroligt mild, återfuktande men ändå effektiv! Doftar ljuvligt, lite ”sammetsblommigt”, och har jättefin konsistens. Väldigt dryg i generös förpackning, och därmed mycket prisvärd! Kände dock genast (eftersom jag dubbelrengör) att på nytt ta spateln och kladda hade jag hellre sett en mer hygienisk förpackning i tub/pump. Jätteskön och fräsch känsla på huden efter rengöring. Efter Spf och full ”makeuprutin” räcker den inte som enda rengöring. Efter dubbeltvätt med Zero  testade jag att dra en pad med micellärt vatten över huden och jag var INTE ren. Är väldigt torr och känslig och zero lämnar en väldigt skön känsla på huden! Men som sagt- nej, räcker inte hela vägen som enda rengöring.”

Betyg: 4,5/5

Köp Banila co clean it zero här - reklamlänk


Illustrationer av Not Your Créme