Bagliora - Face Serum

Bagliora - Face Serum
Det stora Niacinamide-testet, recension av Bagliora - Face Serum

Om Bagliora - Face Serum: Ett potent superfoodserum med återfuktande vattenmelonfröolja och närande svart quinoaextrakt som fuktboostar hudens djupa lager medan prebiotika stärker hudbarriären. En kombination av hög och lågmolekylär hyaluronsyra låser in näringen och ger huden en smidig fuktmättad struktur.
‌‌
Prisklass: Lyx
Betyg: 4/5‌

Bagliora - Face Serum

795 kr/30 ml 26,5 kr/ml

Köp Bagliora - Face Serum - reklamlänk


‌‌
‌Recension av Bagliora - Face Serum

Före och efter 8 veckors användning av Bagliora - Face Serum

Testare 1
Ålder: 27
Hudtyp: Kombinerad / Känslig
Recension: Jag som testar detta serum är 27 år och har en kombinerad hy med tidigare problem med svår acne. Under den tiden jag testade serumet tycker jag att det återfuktade bra, gav ett fint glow, fick mycket finare struktur och mindre röda märken i ansiktet från tidigare acne.

Enligt produktbeskrivningen ska man ta 1-2 droppar men eftersom det är en pumpflaska tog jag 1-2 pump och då räckte en flaska knappt 5 veckor vilket är väldigt kort tid för det dyra priset man hade betalat.

Så summan av det hela är, har du råd att lägga lite mer pengar på ditt serum så kör, för jag tycker ändå den lever upp till förväntningarna och som sagt stor skillnad på kort tid.

Testare 2
Ålder: 41
Hudtyp: Torr
Recension: Det här är ett väldigt trevligt serum i en snygg förpackning. Doften är lite lätt citrus och konsistensen är något rinnig. Jag har inte upplevt någon irritation utan det har känts som ett snällt serum.

Jag hoppades att serumet skulle jämna ut, öka elasticiteten samt minska mina porer. Under de här torra och kalla höst- och vintermånaderna som jag testat serumet så har det definitivt hjälpt till att hålla min hud len och återfuktad. Vilket verkligen inte alla serum gör.

Det tar en stund för serumet att sjunka in ordentligt. Jag har inte sett att min hud har fått mindre linjer men jag tycker att den varit klar och haft en fin elasticitet! Och för någon som har för vana att studera sina porer i detalj skulle jag säga att de ser lite mindre ut. Det tog kanske 4-5 veckor innan man såg ett resultat. En nackdel är att det är ganska odrygt. Jag tog mindre än de 3-4 rekommenderade pumpen eftersom jag upplevde att 2 eller 2-3 räckte för mig. Men ändå så tog serumet tyvärr slut efter 5-6 veckor. För den prislappen så hade jag hoppats att det skulle räcka lite längre.

Kommer jag köpa det igen? Troligen. Men inte till fullpris tyvärr med tanke på hur snabbt det tog slut. Serumet får ändå en 4:a av mig för det är ett superhärligt serum som den här trötta, glåmiga 40-årshuden definitivt gillat!

Betyg: 4/5‌
‌‌
Köp Bagliora - Face Serum här - reklamlänk


‌Illustrationer av Not Your Créme